Selam!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatil başladı derken? sadece yaz tatillerinde mi forumlara üye oluyorsun? kışı nerede geçiriyorsun?
ay bir yaşıma daha girdim,giricem,girmek üzereyim çocuklar.

tatil başladı derken? sadece yaz tatillerinde mi forumlara üye oluyorsun? kışı nerede geçiriyorsun?
ay bir yaşıma daha girdim,giricem,girmek üzereyim çocuklar.

Yalnızca yazları ve dönem arası tatillerde forumlarda aktif oluyorum diyelim.
Sizin deyiminizle "kışları" derslerim fazla yoğun olduğundan okul ve reel sosyal aktivitelere ancak vakit ayırabiliyorum.
Yeni yaşınızda mutlu olmanızı diledim, dileyeceğim, dilemek üzreyim. :)

Yalnızca yazları ve dönem arası tatillerde forumlarda aktif oluyorum diyelim.
Sizin deyiminizle "kışları" derslerim fazla yoğun olduğundan okul ve reel sosyal aktivitelere ancak vakit ayırabiliyorum.
Yeni yaşınızda mutlu olmanızı diledim, dileyeceğim, dilemek üzreyim. :)

aha işte part time üye olarak geçimini sağlayan bir öğrencimiz daha! allahım bunlar mutluluk gözyaşı olmalı! ailesine yük olmamak için nelere katlanıyor görüyorsunuz! lütfen ütü üzerinde pişirilmiş makarna servisimiz başlasın!

bide bişi diycem! ''reel'' diye kalın harfle yazmışsın, sen bize hakaret mi diyorsun? hayır biz bilmiyoz mu reel ne demek? cahil miyiz biz? okumadık diye mi hep bunlar? bizde kendimize göre bi makinayız yanii, aşiretiz lan biz, yıkarız burayı!

yeminle beni çizgimden çıkarıyonuz yaaa, ay bide saçıma cöle felan sürmüştüm, mutluluğuma gölge düştü resmen asdfgfhffgjgf

aha işte part time üye olarak geçimini sağlayan bir öğrencimiz daha! allahım bunlar mutluluk gözyaşı olmalı! ailesine yük olmamak için nelere katlanıyor görüyorsunuz! lütfen ütü üzerinde pişirilmiş makarna servisimiz başlasın!

bide bişi diycem! ''reel'' diye kalın harfle yazmışsın, sen bize hakaret mi diyorsun? hayır biz bilmiyoz mu reel ne demek? cahil miyiz biz? okumadık diye mi hep bunlar? bizde kendimize göre bi makinayız yanii, aşiretiz lan biz, yıkarız burayı!

yeminle beni çizgimden çıkarıyonuz yaaa, ay bide saçıma cöle felan sürmüştüm, mutluluğuma gölge düştü resmen asdfgfhffgjgf
Nelere katlanıyorum bilseniz... :)
Tamamen reel kelimesini vurgulamak içindi, asla size hakaret etmeyi amaçlamadım. İnanırım, yıkarsınız! :p
Düşmesin lütfen, enerjinize ve mutluluğunuza ihtiyacı var bu forumun.:cici:

Merhabalar. Kendi adıma memnun oldum Almi.
Benim adım Mesut. Foruma üye olmana neden olan tanıdık arkadaşlara teşekkürler. (:
İyi tatiller, iyi forumlar. (:
Öyle işte. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri