Seks Yapmadan Yaşanır Mı?

Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
bunu espri mahiyetinde yapmıştım ama siz tabi radar gibi nerde ne yazsada hemen bi çatışsak zihniyetinde olunca (:

Espri mi? Yapma serene rica ediyorum madem bu konulardan rahatsız oluyorsun görmezden gelirsin. Ben alakam olmayan konularda kendi kişiliğimi yansıtmak amaçlı yazma gereği hiç duymadım şahsen. Sana da tavsiye ederim gereksiz polemiği girmiyorsun çok güzel .

Espri mi? Yapma serene rica ediyorum madem bu konulardan rahatsız oluyorsun görmezden gelirsin. Ben alakam olmayan konularda kendi kişiliğimi yansıtmak amaçlı yazma gereği hiç duymadım şahsen. Sana da tavsiye ederim gereksiz polemiği girmiyorsun çok güzel .

iyide rahatsız olduğumu kim söyledi ?
gayet severek yazıyorum :D

niksie ve marya bu tür konularda en az 10 mesajınız var :T:
..
Yaşanır geçen denedim ben :uykucu:

yahu bari şöyle konularda tartışmayın be :D geyiğe vurulmaya çok müsait bir konuda bile tartışma nasıl çıktı anlamış değilim .

Sen ne söylersen dinlerim,okurum abim ya :)
Zihnimiz aydınlansın hadi.

Daha önce de yazdığım gibi seks yapmadığı için ölen hiç kimseyi duymadım bilmiyorum ama seks yaparken ölen ve yaralanan çok kişinin haberini okudum ..
Demem o ki hayvanlık etmeyin :) yapacaksanız adam gibi yapın, helalinden yapın, günaha girmeden yapın, sonra da muhakkak abdest alın ..

Bir seks konusunda bilimsel araştırma ile ilgili haberde bazı şeyler gizli kalmali dersen başka bir anlam çıkmaz.

Bunu söylememi gerektirecek bir yorum okumuş olmalıyım değilmi (:
artık takılmasanız benim yazdıklarıma ne dersin ?

Daha önce de yazdığım gibi seks yapmadığı için ölen hiç kimseyi duymadım bilmiyorum ama seks yaparken ölen ve yaralanan çok kişinin haberini okudum ..
Demem o ki hayvanlık etmeyin :) yapacaksanız adam gibi yapın, helalinden yapın, günaha girmeden yapın, sonra da muhakkak abdest alın ..

Bu yorumdan sonra herkes sussun! :)

27 sene oldu yapmayalı, yaşadım ama nası yaşadım bi de bana sorun adhkfhdg

Şehir hayatında seks yapmadan yaşanmaz bana göre. Çünkü burada yaptığımız her eylemin sonu sekse çıkıyor. İyi okul okumak, iyi iş sahibi olmak, araba etc. hepsi daha iyi bi kadınla/erkekle birliktelik için. Şehirde Dünya seks için dönüyor kısacası.
- Ama bi adaya 10 yaşında mastürbasyon bilmeyen bi çocugu atsanız. Bu çocuk ölene kadar bu elizabeti cartı curtu bilmeden yaşar bana göre.

(:
Şunu şuraya bırakıp gidiyorum kahvaltımdan daha mühim değilsiniz :D

Valla serene haklısın artık yazdıklarına çok takilmamaya karar verdim. Kahvaltıdan mühim değilsiniz dediğin bir ortamda millete laf yetiştirmek ne güzel bir ironi dir allahım :D

Şuan ben dahil 11 kayıtlı, 9 misafir bu konuyu okuyormuş. Neden acaba? :D

Seks; diğer bazı ihtiyaçlar gibi o da fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunun ayıp bir tarafı da yoktur. Ayıp olan; yaşananın kalması gereken sınırlar içinde kalmamasıdır.

Valla serene haklısın artık yazdıklarına çok takilmamaya karar verdim. Kahvaltıdan mühim değilsiniz dediğim bir ortamda millete laf yetiştirmek ne güzel bir ironi dir allahım :D

Daha öncede çok dedin ama hep bir takıldın seviyorsun inkar etme beni :D

Geri