Abim sen söyle ya valla dilimde tüy bitti hadi gözünün yağını yidiğim sagdfasgdf
Ne söyleyeyim evladım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abim sen söyle ya valla dilimde tüy bitti hadi gözünün yağını yidiğim sagdfasgdf
Ne söyleyeyim evladım![]()
bunu espri mahiyetinde yapmıştım ama siz tabi radar gibi nerde ne yazsada hemen bi çatışsak zihniyetinde olunca (:
Espri mi? Yapma serene rica ediyorum madem bu konulardan rahatsız oluyorsun görmezden gelirsin. Ben alakam olmayan konularda kendi kişiliğimi yansıtmak amaçlı yazma gereği hiç duymadım şahsen. Sana da tavsiye ederim gereksiz polemiği girmiyorsun çok güzel .
niksie ve marya bu tür konularda en az 10 mesajınız var :T:
..
Yaşanır geçen denedim ben :uykucu:
iyide rahatsız olduğumu kim söyledi ?
gayet severek yazıyorum![]()
Sen ne söylersen dinlerim,okurum abim ya![]()
Zihnimiz aydınlansın hadi.
Bir seks konusunda bilimsel araştırma ile ilgili haberde bazı şeyler gizli kalmali dersen başka bir anlam çıkmaz.
Daha önce de yazdığım gibi seks yapmadığı için ölen hiç kimseyi duymadım bilmiyorum ama seks yaparken ölen ve yaralanan çok kişinin haberini okudum ..
Demem o ki hayvanlık etmeyinyapacaksanız adam gibi yapın, helalinden yapın, günaha girmeden yapın, sonra da muhakkak abdest alın ..
yahu bari şöyle konularda tartışmayın begeyiğe vurulmaya çok müsait bir konuda bile tartışma nasıl çıktı anlamış değilim .
E az mış bizim.:T:
Yüklen Maria puder ne de olsa genişiiiiiiiiiiiiz ya biz hani severiz ulu orta şeyleri Hatta azmışız boğa gibi.
Espri yaptım nasıl ama. hsgdsahdg
Sen sen![]()
Valla serene haklısın artık yazdıklarına çok takilmamaya karar verdim. Kahvaltıdan mühim değilsiniz dediğim bir ortamda millete laf yetiştirmek ne güzel bir ironi dir allahım![]()