Seks Yapmadan Yaşanır Mı?

Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
Şuan ben dahil 11 kayıtlı, 9 misafir bu konuyu okuyormuş. Neden acaba? :D

Seks; diğer bazı ihtiyaçlar gibi o da fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunun ayıp bir tarafı da yoktur. Ayıp olan; yaşananın kalması gereken sınırlar içinde kalmamasıdır.

Benim yazdığım yerde hit olmaması mümkünmü seviyorlar beni konuşturmayı :D

biz burda tartışırken dünyada milyonlarca insan hala sevişio :D gereksiz tartışmalardan kaçın arkadaşlar kaçın

bu kadar sabun köpüğü bi konuya bu kadar fazla yorum yazılmış olması,şuan bunları yazarken bile kendinizi okşuyor olduğunuzu gösterir

"Dün gece cılgınlar gibi seviştim şu an gayet mutluyum"
diyen erkeğe büyük iş başarmış gibi bakıp bu sözü kadına dedirtemeyen zihniyeti yıkacak feminist kadın erkek kim varsa hepsine bin selam.

yahu eşşek ile aşk yaşayan neslin çocuklarıyız biz bırakın tartışmayı artık :D

25 yıldır yaşıyoz :T: yaşanıyo yani.

Şimdi bu soru çok değişik bir soru, adam evli değilse, zina gibi bir işe girişmekte istemiyorsa, zor olur ama bi şekilde geçer, dümdüz elizabeth e devam.. amaa bazılarınız "libidosuz hayat olur mu " ya getirmiş konuyu, hayır olmaz.. bu libido terimini bu forumda duyacağım pek aklıma gelmezdi daha çok vg ciler arasında bazı dönemlerde libido düştü yada libido tavan gibi şekilde rastlarım ama burda görmek ilginç, her neyse..

kadın endokrinolojisinden anlamam o yüzden erkeğe geçiyorum, erkekte libido testosterone'a bağlıdır, dahada derine ineceksek Total Testo'ya bağlıdır, ve bu hormon her erkekte vardır bazılarında daha az düzeydedir bazılarında daha çok, kadınlardada vardır ama o konuya pek girmek istemiyorum şimdi, hormonsuz bir insan düşünülemez, sekssiz yaşanılırmı bilemem ama herhangi bir ereksiyonsuz orgazmsız bi hayat bana imkansız gibi geliyor.. Biraz açık yazdım/konuştum ama napıyım :D

Geri