Seks Yapmadan Yaşanır Mı?

Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü
Buna dair bir yorum gördüm ki izah ettim yoksa ilk yorumuma bakarsan gayet sade düşüncelerim neden rahatsız ediyor seni ben bunun özel kalmasından yanayım sen aleni yaşayabilirsin .

Serene yine saldırıyorsun :) İlk yorumunuda okudum zaten,istersen sende bir oku konuya istinaden mi yorum yapmışsın yoksa milletin ulu orta ne yaşadığından mı? :) Rahatsız lık duydugum yok ben öyle takılmam senin gibi. :) Sadece şu seks yokmuş,meme yokmuş,cinsel dürtüleriniz yokmuş gibi davranmalarıza yorum yaptım. 'Leylekler' diyerek yine esprili bir yaklaşım yaptım ama ıhh sen saldırıyorsun ama ıhh yanlış kapı ;)

Nixie Güzelim ben geri kafalıyım hadi cahilim demek ki bu dürtülerim konuya yazmamı sağlıyorda şunu anlamıyorum neden alıntı yapıp tartışma ortamı çıkarıyorsun ? amacın nedir yani.
sizin gibi düşünüp sizin gibi hareket etmek zorundamıyım ? Çok abartiyorsunuz yok kadınlar utanıyormuşta yok bilmem neymiş te yahu utanmasınlar diye herşeyi heryerde söylemek mi gerekir artık buna dair egitimler var bilgilendirmeler var bırakın kadın biraz kadın kalsın her b*ku ortaya saçalım diyorsunuz.
zaten herşeyin b*ku çıktı .

Nixie Güzelim ben geri kafalıyım hadi cahilim demek ki bu dürtülerim konuya yazmamı sağlıyorda şunu anlamıyorum neden alıntı yapıp tartışma ortamı çıkarıyorsun ? amacın nedir yani.
sizin gibi düşünüp sizin gibi hareket etmek zorundamıyım ? Çok abartiyorsunuz yok kadınlar utanıyormuşta yok bilmem neymiş te yahu utanmasınlar diye herşeyi heryerde söylemek mi gerekir artık buna dair egitimler var bilgilendirmeler var bırakın kadın biraz kadın kalsın her b*ku ortaya saçalım diyorsunuz.
zaten herşeyin b*ku çıktı .

Ben burada hiçbir üyeyle tartışma ortama çıkartmadım ki sana çıkartayım :) Kimseyle ağız dalaşına girdiğimi gören tek bir üye yoktur. Çünkü boş şeyler ben seninle burada tartışsam bana karı nedir? Benim demek istediğim şu konu harici gereksiz yorum yapıyorsun gereksizden kastımıda açıklayayımda yanlış anlama yine. Dün kü meme kısmına herkes eğlendi makara yaptı sen kalktın meme severler,meme hakları vs. Burada fikir sunulmuş yaşanır mı yaşanmaz mı? Sen yine farklı bir görüş. Yahu bende zaten ulu orta yaşansın diye bir yorum yapmadım ki. Ama sen seks konularından,memeden buna benzer şeylerden rahatsızlık duyuyorsan konuyu hiç açmazsın.
Ha dipnot olarak yazayım sana cahil geri kafalı demem için seni tanımam lazım. Adını bile bilmediğim biri hakkında beynimde pek düşünce barındırmam.

Ben burada hiçbir üyeyle tartışma ortama çıkartmadım ki sana çıkartayım :) Kimseyle ağız dalaşına girdiğimi gören tek bir üye yoktur. Çünkü boş şeyler ben seninle burada tartışsam bana karı nedir? Benim demek istediğim şu konu harici gereksiz yorum yapıyorsun gereksizden kastımıda açıklayayımda yanlış anlama yine. Dün kü meme kısmına herkes eğlendi makara yaptı sen kalktın meme severler,meme hakları vs. Burada fikir sunulmuş yaşanır mı yaşanmaz mı? Sen yine farklı bir görüş. Yahu bende zaten ulu orta yaşansın diye bir yorum yapmadım ki. Ama sen seks konularından,memeden buna benzer şeylerden rahatsızlık duyuyorsan konuyu hiç açmazsın.
Ha dipnot olarak yazayım sana cahil geri kafalı demem için seni tanımam lazım. Adını bile bilmediğim biri hakkında beynimde pek düşünce barındırmam.

Sen diyemezsin zaten cahil diye ben kendimi öyle adlandırdım.
Ben yazarım çizerim konu üyeye açık değilmi canım ? herkes nasıl yazıyorsa bende fikrimi belirtirim ordan girerim burdan girerim ama yazarım bunun içinde kimseye hesap vermem.
Benim rahatsız olacağım bir konu yok sağolsunlar açıyorlar bende görüşümü belli ediyorum ki karakterimi yansıtıyorum. sen bunlara takılma. Birde saldırıyor gibi konuşma sana saldırmak istesem direk senden alıntı yapar san yürürüm bana saldıran sen olmayasın ?
Beni banlatma Nixie uzatma istersen.

Sen diyemezsin zaten cahil diye ben kendimi öyle adlandırdım.
Ben yazarım çizerim konu üyeye açık değilmi canım ? herkes nasıl yazıyorsa bende fikrimi belirtirim ordan girerim burdan girerim ama yazarım bunun içinde kimseye hesap vermem.
Benim rahatsız olacağım bir konu yok sağolsunlar açıyorlar bende görüşümü belli ediyorum ki karakterimi yansıtıyorum. sen bunlara takılma. Birde saldırıyor gibi konuşma sana saldırmak istesem direk senden alıntı yapar san yürürüm bana saldıran sen olmayasın ?
Beni banlatma Nixie uzatma istersen.

Açsınız ve heryerde yapmak istiyorsunuz ve her an boğa gibi

Senin bu yorumunda da anlaşıldıgı gibi zaten Serene :) Karakterin,görüşün gayet aşikar.
Ayrıca uzatma istersen ki tehditkar söylemlerin beni hiç etkilemez bundan emin olabilirsin.

Konu yapılan bir bilimsel araştırmayı ele alıyor bizim cinsel hayatimızı sorgulamıyor kasmayın bu kadar ya :D

:D

Ya saçma sapan konuşmayın ergenlik dönemine adım atmakla beraber libidolar uyanıyor.
Ha sen ket vurursun kendini tutarsin o ayrı bir konu.
Bu hatta toplumsal bir konu . Bir erkek pipisi ile ovunurken kadınlar memelerinden utanıyor. Bu da toplumsal baskının sonucudur seks olmadan yasanır diyen kişiler de ya bazi hormonlar salgilanmiyor (bu da mümkün değil ) ya da toplum baskısının bilinçaltında ki disavurumudur.

Vajina dan utanırlar sekse ayıp derler jfjcjkxj

Senin bu yorumunda da anlaşıldıgı gibi zaten Serene :) Karakterin,görüşün gayet aşikar.
Ayrıca uzatma istersen ki tehditkar söylemlerin beni hiç etkilemez bundan emin olabilirsin.

Tehtit değildi o aramızdaki hukuka bir seslenişti ama uzat sen bilirsin seviyorsunuz önce arkadaş sonra düşman olmayı nede olsa.
Evet ben buyum ve rahatsız olmuyorum görüşlerim ve karakterim budur. zorunuzamı hoşunuzamı gider bilemem artık.

:D

Ya saçma sapan konuşmayın ergenlik dönemine adım atmakla beraber libidolar uyanıyor.
Ha sen ket vurursun kendini tutarsin o ayrı bir konu.
Bu hatta toplumsal bir konu . Bir erkek pipisi ile ovunurken kadınlar memelerinden utanıyor. Bu da toplumsal baskının sonucudur seks olmadan yasanır diyen kişiler de ya bazi hormonlar salgilanmiyor (bu da mümkün değil ) ya da toplum baskısının bilinçaltında ki disavurumudur.

Vajina dan utanırlar sekse ayıp derler jfjcjkxj

Hopp ikinci adam akıllı üye :)

Topyekün adamsınız bi ben değilim zaten saygılar (:

Sen millete acsiniz diye imalarda bulunursan duyacağın şeylere de sitem etmeye hakkın yok.

Yine bir seks konusu hit olmuş :)
İhtiyaçtır doğrudur ama temel ihtiyaç değildir .. Su içmezseniz ölürsünüz ya da yemek yemezseniz ama seks yapmadığı için ölen kimseyi duymadım ..

Yine bir seks konusu hit olmuş :)
İhtiyaçtır doğrudur ama temel ihtiyaç değildir .. Su içmezseniz ölürsünüz ya da yemek yemezseniz ama seks yapmadığı için ölen kimseyi duymadım ..

Abim sen söyle ya valla dilimde tüy bitti hadi gözünün yağını yidiğim sagdfasgdf

Ya mastürbasyon da cinsel hayata dahil değil mi? Yapmadan durur musunuz ??:D

ileri derece oral seks haramdır ona göre şaapın bak.

ortaokuldayken kadın ve erkek vucudunu tanıyorduk. baktım erkekler utanmıyor ama kızlar kagıtla kapatıyolar ustunu. o gun benım kıtabım yok olsa napardım bılmıyorumda. sırık hoca vardı bıtane. bu konulara bakıs acımı olusturmus oldu . dedı kı " burdakılerden annenızde babanızda da var. onlar sızı yapmasa sız olmazdınız. utanmanıza gerek yok"
yanı konusmakta bı sorun yok kı. kımse surda cınsel hayatını anlat demıyor.
bırde yaşanır mı sorusuna bakarsak. bence yasanmaz. sekslı konu bu kadar hıt olmussa demek :T:

Geri