Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavudilik ilk semavi dindir. Kadimdir. Müslümanlar olaraktan yavudiliği tanırız, biliriz. İslam, yavudilikten çok şey almıştır. İsrael Türkiyenin en yakın müttefiki ve dostudur. Antisemitizm yapıp nifak sokanlar hem münafık hem haindir.
antisemitizm hangi topraklarda çıktı gibi biliyor musun? Elin derdi bizi niye bu kadar geriyor? Olay Müslümanlık ise o pencereden bak istersen. Bir insanı öldürmenin tüm insanları öldürmek olduğunu söyleyen bir dinin mensuplarını yobaz mı diyorsun sen? Ben sana daha büyük bir karaktersizlik Adilik göstereyim mi Onların kitabına bak bakayım ne diyor öldürmeyeceksin Diyor öldürmeyeceksin! Sence bunu gördükleri halde bildikleri halde yapanlar ne kadar Şeref sahibidir. Bir Yaradanın varlığını kimse inkar etmiyor Ama bunlar Yaradanın emrettiğinin inkarını yapıyor. Neyse canım Zaten biz anlamayız ki böyle şeylerden. Siz eminsiniz Üstat ne derseniz o![]()
Bakıyorum sen de münafık diyecek kadar İlim irfan sahibisinYavudilik ilk semavi dindir. Kadimdir. Müslümanlar olaraktan yavudiliği tanırız, biliriz. İslam, yavudilikten çok şey almıştır. İsrael Türkiyenin en yakın müttefiki ve dostudur. Antisemitizm yapıp nifak sokanlar hem münafık hem haindir.
Etme Cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığı ile mabadını kestirirsin demiş bir Muzip atasözü. Sen mi susarsın Ben mi susayım?Ne aşıksınız çöl bedevilerine be kardeşim, doldurunuz ülkeye yetmiyor bir de uzaktakilerini kucaklayalım evet.
Ya var ya sen stand up yapmalısın yazdığıma Bakıyorum bu anlamı çıkarabilmek için gerçekten çok zeki olmak gerekiyor. saygı duyuyorum Üstat eyvallah. Ama yanlış be bu kadar diyeyim de daha fazla polemiğe girmiyorum ben.Ya bu yavudiler size ne etti gardaşım.
Bunnarı daha seksen sene evvel Avrupanın göbeğinde fristiyanlar katletmedi mi. Neydi adamların suçu. Sen şincik İsrail karşıtlığı yaparak, fristiyan germen ile aynı tarafta yer almıyor musun? Nedir bu Katolik seviciliğiniz argadaş. Kilise papazı doldu forum ya. Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali
Mazlumun yanında duracak adam alamancılık yapmaz. Hanscılık yapmaz. Joni Toni hiç işi olmaz.
Sen en çok kimden zarar gördün ülke olarak ümmet olarak türk olarak müslüman olarak? Tek kelime edemezsin Protestanlara. Ama museviler katil dimi. Hangi sunniyi öldürmüş Musevi, de bakalım bana.Ya var ya sen stand up yapmalısın yazdığıma Bakıyorum bu anlamı çıkarabilmek için gerçekten çok zeki olmak gerekiyor. saygı duyuyorum Üstat eyvallah. Ama yanlış be bu kadar diyeyim de daha fazla polemiğe girmiyorum ben.
O zaman benden de sana gelsin keko; katranı kaynatsan olur mu şeker…Etme Cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığı ile mabadını kestirirsin demiş bir Muzip atasözü. Sen mi susarsın Ben mi susayım?![]()
Herhalde Keskin nişancılarla avlanan insanları görmedin değil mi? Neyse canım her insan aynı şeye bakar ama farklı şeyi görür.Sen en çok kimden zarar gördün ülke olarak ümmet olarak türk olarak müslüman olarak? Tek kelime edemezsin Protestanlara. Ama museviler katil dimi. Hangi sunniyi öldürmüş Musevi, de bakalım bana.
Ya sus sus biz değilsiniz bu kadar izahı biz kaldıramayız kardeşim...Felestin bedevileri ise konu, o işin aslı din değil. Çölün ortasında vaha kurdu adamlar çalışıp. Avrupalı gibi refah içinde yaşadı. Felestinli bedeviler bu refahı kıskandı. Sürekli adamlara daş sopa attı sınırdan. Adamların huzurunu kaçırdılar. Sırf kendileri mutsuz sefil diye onlar da sefil olsun istediler. Hatta aralarından bir cok akıllı deveci, kısa yoldan zengin olmak için topraklarını israillilere sattı. Vatan topraaa satan adamları bana savunamazsin @kamil0920
Ya sus sus biz de insanız kardeşim bu kadar mizahı bizim bünyemiz kaldırmazYa sus sus biz değilsiniz bu kadar izahı biz kaldıramayız kardeşim...
Yahu İnanamıyorum ya yaptıklarınıza bakın Neymiş efendim Yahudiler filistinlileri öldürüyormuş mesele bu mu Allah'ını seversen söyler misin? Gözüne batan ilk olay buysa seninle Daha fazla konuşmaya gerek bile duymuyorum. Yahudileri İngiltere Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa'da takır takır kesiyorlardı Acaba kim kurtarmış onları diye hiç sordun mu baktın mı tarihe? Filistinliler Mazlum millettir onlara mutlaka yardım etmek gerekir demiyorum ama şöyle bir bak azınlık olarak geliyorsun bir ülkede sığınmacı olarak sana yer veriyorlar daha sonra adım adım ilerleyerek koca ülkeyi yok etmeyi istiyorsun ve artık onlar senin alanında sığınmacı görünüyor Halbuki mücadelede kendi topraklarını almak için buna hiçbir ahlaksız karaktersiz şerefsiz Avrupalı ses çıkarmıyor niye biliyor musun? Işte senin gibi olaya sığ bakıp menfaat peşinde koşanlar yüzünden. yahu biraz okuyun arkadaşım, tarihe bakın ya tarihe. 1-2 hafta yokum dedim kafayı dinleyeyim, Hem bir şeyler öğreneyim. Bu azınlık politikası denilen şeyi nerenizden anlıyorsunuz bilmiyorum. Konu bir halkın öldürülmesi değil konu bir toprak parçasının uygulanan Politikalar ile tamamen diğer devletten koparılması olayı. Sence biz İsrail'i niye karşı çıkıyoruz müslüman olduğumuz için mi Hahaha. Bunu düşünme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. eğer böyle bir şey düşünüyorsan zaten, Hadi işine bak kolay gelsin.
Şahsi fikir mastürbasyonunu gülerek okudum Yahu arkadaş siz hiç mi okuma bilmiyorsunuz ya ben neler Yazdım hangi birinde Filistin sonuna kadar haklıdır arkasında durmak gerekir dedim. Yok Arkadaş yok, Sizin at gözlüklerini beyninizin içine monte etmişler daha da bir şey demiyorum. hadi Gidin işinize bu konuda burada bitmiştir he he Kral Sizsiniz, alem-işumul zeka da sizde. Hey Allah'ım ya Hem yazıları okuyamıyorlar, hem de yorum yapıyorlar. Ama Suç sizde değil ki.sen tarihi fesli deli kadır mısıroğlu'ndan okuyorsun herhalde. zamanında toprakları arazileri satıp çatır çatır yemişler şimdi de bizi feth ediyorlar diye ağlıyorlar. olay tanıdık geliyor mu ? aaaa. bak sen sanki bizim sudilere, katarlılara, arap vahabilere sattığımız gibi. 100 yıldır uygulanan mütekabiliyet yasasını kaldırlar. bir arap isterse bir ilçenin %10'una sahip olabiliyor. zamanında yediğin hurmalar şimdi bir yerlerini tırmalar. israile helali hoş olsun o topraklar. ortadoğudaki tüm müslüman devletleri maymuna çevirip hepsine diz çöktürdü hiçbiri bir bok yapamıyor. ancak izliyor.
ingilizler bu vahabi bedevilere gidip "size büyük arap imparatorluğu kuracağız" dediği için zamanında osmanlıyı, türkleri sırtlarından vurdular ve ingilizlerle sırt sırta canla başla savaştılar türklere karşı şimdi gelmiş bana filistinlileri savunuyor. tarihin ışığına muhtaç bok sineği gibi saçma sapan yorumlar yapıp pek çok şey yazmışsın ama hiçbir şey anlatmamışsın.
bizim türkiye kadar duygusal masturbasyon yapan kimse yok dünyada. araplar haç paraları ile amerika'dan silah ve bomba alıp yemenli çocukları katlettiğinde hiçbirinizin sesi çıkmıyor ahlaksız siyasal islamcı olmak bunu gerektirir gerçi. hamas bomba attığında, suikast düzenlediğinde, canlı bomba olduğunda aaaaaallahu akbar, israil attığı zaman aaaa bunlar katil. gidin kendi küçük dünyanızda ağlayıp zırlayın. burası ağlama duvarı değil.