kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Hiç bunları araştıran var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi tarihSelanik'te olduğundan da bahsediliyor
Arastiracakmis daha kamil abi...fazla kurcalama @Xasthur

Bunu burada kimse basaramiyor abi..musterih olArtık kısır polemiklere girmeyeceğim. - ya hep böyle diyorum ama hiç başaramıyorum değil mi![]()
Dedi birisi hahaha.Ya işte Atatürk'e yahudi demeye çalışmış aklınca. He yavru. MKA kabbalacı idi ise nasıl bu kadar Türkçü olabiliyo? Gavur adam niye seni gavurun elinden aldı? Adı Türkiye olan bir devlette bu kadar Türk düşmanı olması kabul edilir bişe değil. Entarini giy devene bin güzel kardeşim. Medrese öğretiminle büyük resimcilik oynama. İlk değilsin bu iftiraları atan. Hiç bi ayrıcalığın yok diğer ayrılıkçılardan.
Yahu sen içindeki kalıntılardan kurtulmaya bak. benim öyle bir çabam olmadı ama senin öyle bir altyapın olduğu için öyle değerlendireceğimi düşündün. Bir şeyleri iyice Araştırmadan kendine özgüvenin asla gelmez, bunu biliyormusun? mutlaka biliyorsundur Sen Tahsilli adamsın. Ama düşünce altyapında otomatik savunma refleksleri genellikle zayıf noktalarını işaret eder bu konuları bayağı bir araştırman gerekiyor galiba emin olmak için nokta. Ben kendimden de kimleri savunacağımdan da gayet eminim. Atatürk'ü asla ve asla kötülemem eleştireceğim yönleri var ama asla ve asla sonuna kadar arkasında durmaktan Vazgeçmem. Sözde Atatürkçü olmayı da sevmem.Ya işte Atatürk'e yahudi demeye çalışmış aklınca. He yavru. MKA kabbalacı idi ise nasıl bu kadar Türkçü olabiliyo? Gavur adam niye seni gavurun elinden aldı? Adı Türkiye olan bir devlette bu kadar Türk düşmanı olması kabul edilir bişe değil. Entarini giy devene bin güzel kardeşim. Medrese öğretiminle büyük resimcilik oynama. İlk değilsin bu iftiraları atan. Hiç bi ayrıcalığın yok diğer ayrılıkçılardan.
Yahu üstadım sizin gibi Leb demeden greyfurtu anlayan şahsı-Muhterem varken bizim ne haddimize bir şey söylemek. Nasıl olsa benim adıma konferans vermeye hazır görünüyorsun buyur seni dinliyoruz Madem konulara bu kadar hakimsin her türlü bilgiye sahipsin Hatta Onu geçtim olacak olaylara bile vakıfsın anlat da biraz bilgimiz artsın önümüzde dünyaya yeni pencereler açalım ne diyorsanız oLa bırak allasen. Ne refleksi. Az mert ol. De diyeceğini. Ömer diyecek ağız domalmasından belli olur demiş atalarımız. Kafana göre olur olmaz salla karala, sonra vallahi ben onu kastetmedim ben bunu demedim.
Ne peki derdin. Kimmiş sabatay. Kimmiş yahudi.