Sebateistler çok ilginç değil mi?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ben bu şenliği nasıl kaçırmışım, inanılmaz

Halkin tabanındaki bu yahudi onyargisini anlamiyorum. Hayatlarında bir kez bile bi Musevi gormediklerine eminim. Musevi is adamlariyla calismak gibi muhtesem bi deneyimden de uzak kalmışlar muhtemelen. Neden İsrail'den nefret ediyorsunuz ya da neden Filistin'i daima bagriniza basiyorsunuz mesela. Tamam buyuk israil projesi açisindan ve Tevratta musevi olmayanlar icin yazılanlara bakınca bagrimiza basalim demiyorum fakat bu abartili fobi de yersiz. Herhangi bir araptan ya da filistinliden potansiyel olarak daha zararlı degiller bence. Hatta politika acisindan bizi ileriye goturebilecek bi ülke.

Halkin tabanındaki bu yahudi onyargisini anlamiyorum. Hayatlarında bir kez bile bi Musevi gormediklerine eminim. Musevi is adamlariyla calismak gibi muhtesem bi deneyimden de uzak kalmışlar muhtemelen. Neden İsrail'den nefret ediyorsunuz ya da neden Filistin'i daima bagriniza basiyorsunuz mesela. Tamam buyuk israil projesi açisindan ve Tevratta musevi olmayanlar icin yazılanlara bakınca bagrimiza basalim demiyorum fakat bu abartili fobi de yersiz. Herhangi bir araptan ya da filistinliden potansiyel olarak daha zararlı degiller bence. Hatta politika acisindan bizi ileriye goturebilecek bi ülke.
Çekememezlik, kıskançlık, ön yargı, aşağık kompleksi,....... diyebiliriz.

Sabatay Sevi mesihmis.
Konu kapandi.

seninle yüzde yüz aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi. yahudi milletine karşı duyulan antisemitizm çok boş ve anlamsız. zira neden önyargılılar onu bile bilmiyorlar. neymiş israil filistinli masumları öldürüyormuş. filistin yerine hristiyan bir ülke olsa umurlarında bile olmaz. savaşın iki tarafı varken, iki taraf birbirinden nefret ederken, öldürmeye çalışırken, bizdeki pkk gibi bir hamas varken ve bu terör örgütü filistinlilerce cansiperane destek görürken, bu nefret, din denilen şey üzerinden, alakasız coğrafyaları bile ayrıştırırken, neden üzülecekmişim anlamıyorum. sadece israil kafayı kullanmış, kendini geliştirmiş. bir taraf ezik, güçsüz olduğu için masum olur mu hiç? aynı silah hamasçı filistinliler de olsa o da aynısını yapacak. bunların türkiye'deki destekçileri hitler keşke az daha öldürseymiş diyor. bunların yahudilerden farkı ne? kim, nasıl masum? değil mi. türk bir patronla çalışmaktansa yahudi bir patronla çalışmayı kesinlikle ama kesinlikle yeğlerim. bizim asalaklar açgözlü türk patronlara kendilerini becertmeyi çok seviyorlar.

sebateristlerin en önemli icadı se notasıdır. Tüm sanatçılar es verirken, onlar se ile soloya girerler…. Nefes almak için…..

İşine gelmeyen tüm yorumlara gülüyorsun @kamil0920. İşin kolayını bulmuşsun, baktın argümanın yok gülüyorsun. Neyse biz eğlencemize bakalım.

seninle yüzde yüz aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi. yahudi milletine karşı duyulan antisemitizm çok boş ve anlamsız. zira neden önyargılılar onu bile bilmiyorlar. neymiş israil filistinli masumları öldürüyormuş. filistin yerine hristiyan bir ülke olsa umurlarında bile olmaz. savaşın iki tarafı varken, iki taraf birbirinden nefret ederken, öldürmeye çalışırken, bizdeki pkk gibi bir hamas varken ve bu terör örgütü filistinlilerce cansiperane destek görürken, bu nefret, din denilen şey üzerinden, alakasız coğrafyaları bile ayrıştırırken, neden üzülecekmişim anlamıyorum. sadece israil kafayı kullanmış, kendini geliştirmiş. bir taraf ezik, güçsüz olduğu için masum olur mu hiç? aynı silah hamasçı filistinliler de olsa o da aynısını yapacak. bunların türkiye'deki destekçileri hitler keşke az daha öldürseymiş diyor. bunların yahudilerden farkı ne? kim, nasıl masum? değil mi. türk bir patronla çalışmaktansa yahudi bir patronla çalışmayı kesinlikle ama kesinlikle yeğlerim. bizim asalaklar açgözlü türk patronlara kendilerini becertmeyi çok seviyorlar.
Yahu İnanamıyorum ya yaptıklarınıza bakın Neymiş efendim Yahudiler filistinlileri öldürüyormuş mesele bu mu Allah'ını seversen söyler misin? Gözüne batan ilk olay buysa seninle Daha fazla konuşmaya gerek bile duymuyorum. Yahudileri İngiltere Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa'da takır takır kesiyorlardı Acaba kim kurtarmış onları diye hiç sordun mu baktın mı tarihe? Filistinliler Mazlum millettir onlara mutlaka yardım etmek gerekir demiyorum ama şöyle bir bak azınlık olarak geliyorsun bir ülkede sığınmacı olarak sana yer veriyorlar daha sonra adım adım ilerleyerek koca ülkeyi yok etmeyi istiyorsun ve artık onlar senin alanında sığınmacı görünüyor Halbuki mücadelede kendi topraklarını almak için buna hiçbir ahlaksız karaktersiz şerefsiz Avrupalı ses çıkarmıyor niye biliyor musun? Işte senin gibi olaya sığ bakıp menfaat peşinde koşanlar yüzünden. yahu biraz okuyun arkadaşım, tarihe bakın ya tarihe. 1-2 hafta yokum dedim kafayı dinleyeyim, Hem bir şeyler öğreneyim. Bu azınlık politikası denilen şeyi nerenizden anlıyorsunuz bilmiyorum. Konu bir halkın öldürülmesi değil konu bir toprak parçasının uygulanan Politikalar ile tamamen diğer devletten koparılması olayı. Sence biz İsrail'i niye karşı çıkıyoruz müslüman olduğumuz için mi Hahaha. Bunu düşünme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. eğer böyle bir şey düşünüyorsan zaten, Hadi işine bak kolay gelsin.

Hani boş zamanlar sığır bir politikacı mezhep olayına girdi ya. Sizce bu bir Gaf mı? Evet diyenleri Lütfen oyun parkına alalım..! Türkiye üniter bir devlet yapısına sahip ve bizim milliyetçilik kavramımız var Atatürk milliyetçiliği. Bunu Atatürkçüyüm diye gezen o dengesiz Aptallar var ya, sorun bakalım ne kadarını okumuşlar neresini biliyorlar? Derdiniz özgürlük müymüş sizin hahaha. maymunlar gibi kıçınız açık gezip sokaklarda sevişmek özgürlük değil beyler. Ya da erkekten dönme **Spam/Adversiting**lara Buyur kardeşim dünya hepimizin dünyası yaşayalım demek özgürlük değil beyler. Dikkat ettiniz mi önce dilimizden girdiler kültürlerini tv'lerden yansıtıp, sonra insan hakları dediler milyonlarca insanları öldürüp, ana babanın yanında sevişmek modernlik oldu ekranlarda görmüyor musun dediler, Biz biraz daha kendimizi bilmez isek ve Devletimiz milletimizle gurur duymaz isek Kusura bakmayın arkamızda duruyorlar, Ama çıplak Biz Vaziyet almış şekilde. Daha düne kadar kendini diri diri yakıp sabun yapan insanlarla kol kola girip kendilerine iyilik yapmış insanların devletine Yahudi soykırımı yaptığı suçlamasını yöneten insanlara sahip çıkmamız gerektiğini mi düşünüyorsunuz Yazık size. Hiç merak etme Yakında çok daha güzel sürprizlerimiz var hepiniz büyük strateji büyük devlet adamı rolü ile Azerbaycan Ermenistan Rusya Amerika üçgeninde yorum yapacaksınız biraz sabırlı olun ya hahaha.

Yavudilik ilk semavi dindir. Kadimdir. Müslümanlar olaraktan yavudiliği tanırız, biliriz. İslam, yavudilikten çok şey almıştır. İsrael Türkiyenin en yakın müttefiki ve dostudur. Antisemitizm yapıp nifak sokanlar hem münafık hem haindir.

Geri