Sebateistler çok ilginç değil mi?

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Ya @kamil0920 tiyatroya gerek yok. Demagoji ve yansıtma ile işlemiyor burada işler. Yenikapı mitingi taktiği uygulamaya çalışma. Yemiyor kimse. Üç beş kişiyiz burada ve herkes herkesin ne olduğunu biliyor. Heç gıvırma.

Hayır yani burası "ke-Mal" "yahudi munafiklar Selanikten cikiyo alla alla kim acaba" falan diye propaganda yapabileceğin bir forum değil. Burada en selefi adam mahlas'tı o bile bunu yapmaz. O "büşralar" dediğim kızlar dahil hepimiz ülkesinin kurucu değerlerine bağlı en azından saygılı insanlardır. Bi sen çıktın nerden çıktıysan

Vel hasıl beni ajitasyon nöbeti geçiren hezeyanli şizofren adam olarak gösteremezsin. Gücün yetmez. Dalga geçiyor abi insanlar seninle acımayla karışık bi duyguyla. Hiç mi saygın yok kendine. Niye komik duruma düşüyorsun bu kadar

Hayır yani burası "ke-Mal" "yahudi munafiklar Selanikten cikiyo alla alla kim acaba" falan diye propaganda yapabileceğin bir forum değil. Burada en selefi adam mahlas'tı o bile bunu yapmaz. O "büşralar" dediğim kızlar dahil hepimiz ülkesinin kurucu değerlerine bağlı en azından saygılı insanlardır. Bi sen çıktın nerden çıktıysan
Ya sen şu kafandaki at gözlüklerini bir çıkar da konuş ya lütfen. Mevlana'nın bir lafı var bilir misin bilmem gerçi bilmezsin Ama "kişinin karşıda gördüğü kusur kendindendir." diyor... Bence bu kapağın üzerine bayağı bir düşünmen gerekiyor Hadi sana iyi geceler.

Bunlar boş işler.
Maalesef öyle diyemeyiz. Bugün yapılan sistematik çalışmalar masonik faaliyetler üzerinde değil artık genele yayıldı. Medya üzerinden biz fark etmeden de yapılıyor. Belli bir süre sonra ilk gördüğümüzde yadırgadığımız şeyler artık olağan karşılanır oldu. Bunun gibi örnekleri her yerden gösterebiliriz hatta biraz önce başka bir paylaşımda Bu sayfada bir genç kızın babasına olan isyanı vardı. Gençlerin anne babasına isyanı ya da kınacak bir durum değil ancak kullanılan kelimeler takınılan tutum kesinlikle müsamaha gösterecek bir durum değil. Ama böyle şeyler eğlence amaçlı platformlarda paylaşıldığı için zamanla olağan işler durumuna gelecektir işte bahsettiğim konu böyle bir şey.

kamil bilmekle ilgili sikintin ne abi bilirsin bilmezsin bilirsin bilmezsin okumaktan yorulduk ne diyosan acikca de

Abi bu konular nasıl geliyor evde oturmuş bimden aldığın çekirdeği çitlerken mi geliyor ula dur şu sebataistler hakkında konu açayım mı diyorsun.
ya da kahvaltıda bayat halk ekmeğine 3 gündür dolapta tabakta duran içinde ekmek kırıntısı olan çilek reçelini sürerken mi geliyor aklına ekonomik tespitler yapmak.

Abi bu konular nasıl geliyor evde oturmuş bimden aldığın çekirdeği çitlerken mi geliyor ula dur şu sebataistler hakkında konu açayım mı diyorsun.
ya da kahvaltıda bayat halk ekmeğine 3 gündür dolapta tabakta duran içinde ekmek kırıntısı olan çilek reçelini sürerken mi geliyor aklına ekonomik tespitler yapmak.
Tıp ilerleyince İnternetin bulunması ile aynı perspektifte :) bir arkadaşım bankaya gitmiş. Kredi çekmek istemiş, veznedeki görevli şöyle bir bakmış demiş: beyefendi birçok borcunuz ve icra takibiniz varmış size asla kredi çıkmaz diye düşünüyorum. ama yine deneyin demiş. Arkadaşım da demiş ki; yahu nasıl olur? benim sizin bankanızın sermayesi kadar borcum var Bana vermeyeceksiniz kime vereceksiniz :))

Tıp ilerleyince İnternetin bulunması ile aynı perspektifte :) bir arkadaşım bankaya gitmiş. Kredi çekmek istemiş, veznedeki görevli şöyle bir bakmış demiş: beyefendi birçok borcunuz ve icra takibiniz varmış size asla kredi çıkmaz diye düşünüyorum. ama yine deneyin demiş. Arkadaşım da demiş ki; yahu nasıl olur? benim sizin bankanızın sermayesi kadar borcum var Bana vermeyeceksiniz kime vereceksiniz :))
Abi ne içiyorsun bize de içirsinler çünkü aynı frekansı yakalayamıyoruz.
Sabiha Gökçen bu kadar uçmamıştır.
Gogılda az bilinen kelimeler yazıp onla ilgili bilgi toplayıp mı açıyorsun konuları.
Öyleyse bile terimleri yanlış kullanıyorsun.
Cehaletimizi mazur gör aydınlat bizi sonsuz ışığınla güzel abim Kamil olan abim.

Sonuna "güm dedi dencere badladı" yazssan daha komik olurmus hacı

Geri