Şarkılardan fal tuttum.

Konu sahibi son olarak 137 gün önce görüldü
[YOUTUBE]BuOfFe2k0dc[/YOUTUBE]

Bazı şarkılar ruhunuza bal tadı bırakır, tıpkı bu şarkı gibi. Üstüne bal dökmüşler sanki :karaoke:

[YOUTUBE]m-M1AtrxztU[/YOUTUBE]

Hayatı anlamlı kılan ve güzelleştiren şarkılardır aslında.
Bazen aralarındanbiri gelir, bütün yorgunluğunu alır ve büsbüyük neşe bırakır sana :gtr:

Bir kadının yüreğine girebilirsen...
Yaşaması da sen olursun, ölümü de...
Bir kadının yüreğine girebilirsen...
Ya helalliği olursun ya veballiği...
Bir kadının yüreğine girebilirsen
Ya adamı olursun ya haramı...
Bir kadının yüreğine girebilirsen
Ya kaybolursun ya da gerçek olan seni bulursun....

Gidenlerin Ardından

Nerden dilime dolandıysa, gitme diyor şarkıda. Gitme, ölüm gibi zamansız.

Bazen düşünüyorum da, ben hayatımda kimseye gitme dememişim. Ne garip. Yine bazen düşünüyorum da hayatımda başıma gelen tüm güzel şeyler, hayatımda başıma gelebilecek en kötü şeylerden hemen sonra gelmişler. Haliyle başıma gelen kötü şeylerin etkisinden hala kurtulamadığımdan olsa gerek, güzel şeylerin yanımdan usulca çekip gitmesine hep göz yummuşum. Olabilir mi acaba? Yaşadığım tüm kötü şeyler, yaşayabileceğim tüm güzellikleri yok etme gücüne bu kadar hakim mi?

[YOUTUBE]uQBB4to4t2E&list[/YOUTUBE]

Her dinlediğimde bu şarkıyla mütemadiyen başka bi yere yolculuk ediyorum. Ayrıca, bu şarkıyla tanıştığım içinde kendimi şanslı hissediyorum. Hadi bi kez daha.

[YOUTUBE]PAhidSK_T1A[/YOUTUBE]

Türküler tüm dünyasıdır bazı insanların. Hayatının bütününü türkülerle örmüş bile olabilir hatta. Bu türkünün ise, çocukluğunuza dokunan bir tadı var sanki. Türkü dinlemeyi sevmeyenler, birde bu sesten dinlesinler.

[YOUTUBE]ax6z7AvNopw[/YOUTUBE]

Gitme adamım, ben sensiz ne yaparım.

[YOUTUBE]dfRcg_8WHVU[/YOUTUBE]

Hiç keyfim yok bugün, şarkılarda bir nebze olsun yardımcı olmuyor hem. Sence kime ait bu şarkılar, kimin için çalınıyorlar. Sanki hepsi bugece söz birliği etmişler ve aşktan bahsediyorlar ve sen bu şarkıyı dinlemeye başlamadan önce bütün diğer sesleri sustur. Bak ruhun uçmaya başladı bile.

[YOUTUBE]JgTXxrWi0EA[/YOUTUBE]

Bırak sesim kalbine dokunsun, aramıza duvarlar örme nolur.

[YOUTUBE]8sF4uaQDlIQ[/YOUTUBE]

Ağlayan bir şarkı var mı deseler, kesinlikle bu şarkıyı gösteririm. Ağlatmayın şarkıları, canım acıyor.

[YOUTUBE]HgaJ4z5YDOw[/YOUTUBE]

İşte bazen bir şarkı gelir bazen ve kalbinizdekilerin tümünü duyar. Bir arkadaş gibi, belki sevgiliniz gibi elinizi tutar ve sizinle konuşmaya başlar.

[YOUTUBE]biT1ItE7YmA[/YOUTUBE]

Bazı şarkıların sızısını bile sevesim geliyor.

[YOUTUBE]X8C4qmo8L00[/YOUTUBE]

Hasretin buz gibi uçurum şimdi
Yüreğim üşüyor, ömrüm firari..

[YOUTUBE]dGR65RWwzg8[/YOUTUBE]

Neşemi, öfkemi, kırgınlığımı ve bilumum herşeyi rafa kaldırmaya karar verdim…çünkü; biliyordum, ne kadar konuşursam konuşayım, eksik kalan değil; eksilen bi’şeyler vardı içimde…

[YOUTUBE]Scy2hsJm_pk[/YOUTUBE]

Bazı şarkılar bizi anlatmak için yazılmış sanki.
Bizi buluyorum satır aralarında..

hani hiç fal yok burda :D

tamam tamam şaka gidiyom.

[YOUTUBE]o5nFjQv49Dc#t[/YOUTUBE]

Yanındayken değil, sadece sonsuza dek kaybedince anlarsın değerini,
sonra özlersin ama iş işten geçmiştir.

[YOUTUBE]efZc8LQK1n0[/YOUTUBE]

Falımızda hasret var, ayrılık var. Demedim mi ?
Kadere de inanmazdın zaten.

:T:

Geri