Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kadının yüreğine girebilirsen... Yaşaması da sen olursun, ölümü de... Bir kadının yüreğine girebilirsen... Ya helalliği olursun ya veballiği... Bir kadının yüreğine girebilirsen Ya adamı olursun ya haramı... Bir kadının yüreğine girebilirsen Ya kaybolursun ya da gerçek olan seni bulursun....
Nerden dilime dolandıysa, gitme diyor şarkıda. Gitme, ölüm gibi zamansız.
Bazen düşünüyorum da, ben hayatımda kimseye gitme dememişim. Ne garip. Yine bazen düşünüyorum da hayatımda başıma gelen tüm güzel şeyler, hayatımda başıma gelebilecek en kötü şeylerden hemen sonra gelmişler. Haliyle başıma gelen kötü şeylerin etkisinden hala kurtulamadığımdan olsa gerek, güzel şeylerin yanımdan usulca çekip gitmesine hep göz yummuşum. Olabilir mi acaba? Yaşadığım tüm kötü şeyler, yaşayabileceğim tüm güzellikleri yok etme gücüne bu kadar hakim mi?
Her dinlediğimde bu şarkıyla mütemadiyen başka bi yere yolculuk ediyorum. Ayrıca, bu şarkıyla tanıştığım içinde kendimi şanslı hissediyorum. Hadi bi kez daha.
Türküler tüm dünyasıdır bazı insanların. Hayatının bütününü türkülerle örmüş bile olabilir hatta. Bu türkünün ise, çocukluğunuza dokunan bir tadı var sanki. Türkü dinlemeyi sevmeyenler, birde bu sesten dinlesinler.
[YOUTUBE]dfRcg_8WHVU[/YOUTUBE]
Hiç keyfim yok bugün, şarkılarda bir nebze olsun yardımcı olmuyor hem. Sence kime ait bu şarkılar, kimin için çalınıyorlar. Sanki hepsi bugece söz birliği etmişler ve aşktan bahsediyorlar ve sen bu şarkıyı dinlemeye başlamadan önce bütün diğer sesleri sustur. Bak ruhun uçmaya başladı bile.
İşte bazen bir şarkı gelir bazen ve kalbinizdekilerin tümünü duyar. Bir arkadaş gibi, belki sevgiliniz gibi elinizi tutar ve sizinle konuşmaya başlar.
Neşemi, öfkemi, kırgınlığımı ve bilumum herşeyi rafa kaldırmaya karar verdim…çünkü; biliyordum, ne kadar konuşursam konuşayım, eksik kalan değil; eksilen bi’şeyler vardı içimde…