Şarkılardan fal tuttum.

Konu sahibi son olarak 139 gün önce görüldü
[YOUTUBE]_o6Ynfs1FqU[/YOUTUBE]

Tam 5 saat sonra kocaman bir tekmeyle sana güle güle diyeceğim 2014. Gözüme gözükme bi daha. Cem Adrian sevmezsin ama olsun benden sana gelsin :hello:

[YOUTUBE]Vp4-bEsLL0E[/YOUTUBE]

Gönülde sızı, dünyamda ayrılıksın.

[YOUTUBE]E4povfmX144#t[/YOUTUBE]

It's time to let it all go,go out and start again, yeah this world keeps spinning.

[YOUTUBE]mtf7hC17IBM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]RzuXZfKg2YM[/YOUTUBE]

Sürekli önüme çıkar gruptu ama neden şimdiye kadar dinlememişim bilmiyorum, çok pişman oldum.

[YOUTUBE]RKrNdxiBW3Y[/YOUTUBE]

had seen you standing near
though blindness is confusing
it shows that you're not here.
...
gözlerimin seni yanımda dururken gördüğünü düşündüm
körlük kafa karıştırsa da
senin orada olmadığını gösteriyor (sonuçta)

Bazı şarkılar çalarken etrafınız yalnızlık kokar ve susulur. Hele içinde bide hoşçakal varsa.

[YOUTUBE]QR2pwfgkNVU[/YOUTUBE]

Bazen konuşmak, iletişim halinde olmak demek değildir. Şu sesle bile iletişim kurabilirsiniz, onunla.

[YOUTUBE]wOSv1TIa58M[/YOUTUBE]

Biraz hüzün.

[YOUTUBE]J4Wpj4uQTXI[/YOUTUBE]

Bir mahsun mor menekşe, ağlıyo mu ne:benmi:
Ah büyük usta, güzel uyu.

[YOUTUBE]HK4fEuQlF2k#t[/YOUTUBE]

Kolay mı öyle bu zamanda sevebilmek :T:

[YOUTUBE]Febr_t_qa9U[/YOUTUBE]

Ne düşündüğünün bi önemi yok, nasılsa bişeyler sana rağmen oluyor.

[YOUTUBE]rH04xs_8K7s[/YOUTUBE]

Bana güzel bişey söyle, kalbim sevinçle dolsun. Bana tatlı bişey söyle, susma nolursun.​

[YOUTUBE]QJ_HX8t9YXI[/YOUTUBE]

Fırtınam, felaketim, hasretim.

[YOUTUBE]NNrJsFtux7A[/YOUTUBE]

Hislerin seni yanıltmaz, hislerine güven yasemen :hi:

[YOUTUBE]rOgimjIeNbw[/YOUTUBE]

Belki bigün :T:

Aşkta benim teorim şu; aşk doğuştan hormonlarla ilgilidir ama aynı zamanda kazanılması, edinilmesi gereken de bir şeydir. Emek ister. Hormonu iyi salgılayan aşık olduğunu sanabilir, çıldırabilir, azabilir ama aşk ayrı bir şey. Bir sanat, bir güzellik yaratmaktır aşk. Hıyarların, hamhalat heriflerin işi değildir.Diyelim ki kızın birini görüyorum, içime bir ateş düşüyor ve aşık oluyorum. Yok öyle yağma, böyle beleş bir şey olabilir mi?

Ateş düştükten sonra ne halt yediğine bağlı olarak aşk olur ya da olmaz. Ateş düştükten sonra o ateşi düşüren kişiye gidip onu söndüreyim hemen diyorsan, orada aşk yoktur. Ama aşk düştüğünde; kendimizi, hayatı, yaşadığımız kültürü anlamaya ve dönüştürmeye çalışıyorsak, işte aşk odur. Bize insan olduğumuzu hatırlatır ve büyük bir sorumluluk yükler.

Aşık olduğum zaman aklıma şu gelmeli, aşığım, demek ki yapacak çok iş var. Yani sevgilimle pastanede buluşacağım veya bir arkadaşın evine gidip yiyişeceğiz… Bu da yapılmalı tabi de yalnız bunu yapıyorsanız aşk falan yoktur.*Yani burada, arkadaşın evine gittik, yiyiştik. Aşka giriş bile yok burada yiyiş var. Yaniaşk, o yemekten aldığımız enerjiyle bir yere bir ağaç dikebiliyorsak, bir insana yardım edebiliyorsak, farklı kitaplar okuyabiliyorsak, gereğini yerine getirdiğimiz şeydir. Aşk eşittir sevgili değil, iki kişilik de değil çok kişiliktir aşk. Bütün dünyayı düşman belleyip Leyla'yı sevmek değildir. Leyla'da bütün insanlığı sevmektir.

-Emrah Serbes.

[YOUTUBE]Ifhj1f_wENU[/YOUTUBE]

Öyle mükemmel seviyor, öyle mükemmel unutuyoruz işte.

Şimdi sensizlik oturuyor, kalkıp gittiğin yerde.

Candan Erçetin.

Geri