Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Aptal aptal terimler. Sapyoseksüelim diyen aptaldır. O kadar fazla aptaldır ki artık, o yüzden zeki insan seviyorum diyordur.

• Beğen
Tepkiler: RK
doğruları konuşuyorum yerden yere vuruluyorum. kadınlar gerçekte assssla zeki erkek sevmez.
zeki erkeği bir tek annesi sever.

Erkek mantigi bu iste. Erkekler yaninda zeki kadin sevmez, guzelini ister. Kadinlar icin bunu bu kadar net soyleyemeyiz bence livmicim. Kadinlar sizden daha derindir bikerem 😏

• Alkış
Tepkiler: ne
Erkek mantigi bu iste. Erkekler yaninda zeki kadin sevmez, guzelini ister. Kadinlar icin bunu bu kadar net soyleyemeyiz bence livmicim. Kadinlar sizden daha derindir bikerem 😏
yıllarca bizi böyle kandırdınız artık maymun gözünü açtı yemezler.................

sapyoseksüellik bildiğiniz zeki insanlara duyulan ilgi değildir. evet kadınlar zeki erkekleri seviyor olabilirler ama zeka çaycı muharrem'de degil, altında yeni model bir bmw olan berkcan'da olursa seviyorlar. eğer öyle olsaydı victoria secret mankenlerini futbolcuların kolunda değil, çirkin bilim insanlarının yanında görürdük. özetle onlar parası olanı zeki bulurlar sonra da ben sapyoseksüelim derler.

beyler ilk taşı ben attım kaçıyorum, top sizde.

Üf cidden sayfa sayfa açıklayin

Hele şunların tipe bak. Kendileri sanki 90-60-90 mükemmel vücutlu, tercihen zengin kadınları hayal etmiyorlarmış gibi kadınları eleştiriyorlar. Kadını erkeği yok bu konunun…

Bknz: brad pitt vs stephen hawking alegorisi

Geri