Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden inanmiyorsun ki ? Zeki bir erkek her kadinin hayali olabilir ve etkileniyordur ne var ki bunda ? 🤔Hepiniz sapyoseksüel seviyorsunuz aynenn
Biz de inandıkkk aynennn ✌️
Inanmak zorunlulugum var mı her soylenene ve yazılana ?Neden inanmiyorsun ki ? Zeki bir erkek her kadinin hayali olabilir ve etkileniyordur ne var ki bunda ? 🤔
İnanmak zorunluğun yok ama itham ediyor gibisin sanki yalan söylüyorlar da sende dogru makinasi olduğun için sonuç veriyor gibisin. Sen beyinle sevismiyor olabilirsin fakat sözlerle harekete geçen insanlar var haz alan ve sözlerle tahrik eden insanlar var bu da beynin bir hükmüdür. Anlamli gelmek zorunda değil sanki sana kimse ben öyle hissettim yani 🤣Inanmak zorunlulugum var mı her soylenene ve yazılana ?
Sadece salt zekayı arzulamak bana anlamlı gel.mıyor her ıkı cıns ıcın de .
Sonucta beyınle sevısmıyorum sadece ,p
Evin yolunu bulmak önemli tabi dddDört işlemi bilsin, navigasyon olmadan evini bulabilsin yeterli.
Aradığım zeka kriteri bu benim, fazlasını istemem.
Canın sıkılmıs bellı kı ,pİnanmak zorunluğun yok ama itham ediyor gibisin sanki yalan söylüyorlar da sende dogru makinasi olduğun için sonuç veriyor gibisin. Sen beyinle sevismiyor olabilirsin fakat sözlerle harekete geçen insanlar var haz alan ve sözlerle tahrik eden insanlar var bu da beynin bir hükmüdür. Anlamli gelmek zorunda değil sanki sana kimse ben öyle hissettim yani 🤣
Ne için meleğim ? 🙄Canın sıkılmıs bellı kı ,p
yüce rabbim, işte böyle herkesin gönlüne göre versin....................erkekleri severim.... zekiyse daha çok severim.....