Sözlük Sapyoseksüel

Sözlük
🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Herkes sapyoseksüel olmuş,vay anısını.Acaba ne anlamda olduğunu biliyorlar mı tam olarak..

La Casa de Papel 1. Sezondan itibaren kendini sapyoseksüel olarak nitelendiren hanım kızlarımızın oranında artış olmuş. O ana dek bunu fark etmemişler.

Paradoks da var bu meselede. Mesela şimdi kime göre sapyoseksüel?

Zaten 8 iq sahibi isen, 15 iq lu bir andaval da sana göre zeki. Ona da sapyoseksüel mi diyecez şimdi?

Tercih eden de tercih edilen kadar önemli bu denklemde. Sen nesin ki neye göre zeka arıyorsun.

Hepiniz sapyoseksüel seviyorsunuz aynenn
Biz de inandıkkk aynennn ✌️

8 iq biri zeka gibi kavram tanımlamalarına sahip olmaz.
İlkel ve güdüsel yaşar.
Uzaktan bir moron olduğu anlaşılır.
Nasıl ki güzellik göreceli olduğu halde Angelina Jolie'yi genel olarak güzel kabul edebiliyorsak, zeka ölçümleri güvenilir olmasa da şayet bir moron değilsek zeki birini hissedebilir ve genel olarak kabul edebiliriz. Einstein için zeki derken bir zeka ölçümü yapmaya gerek duymamamiz gibi.
Sapyoseksuel olmak demek zekayı da beraberinde getirmez ayrıca. Güzel bir kadını sevmeniz için yakışıklı olmanızın gerekmemesi gibi.

Dört işlemi bilsin, navigasyon olmadan evini bulabilsin yeterli.
Aradığım zeka kriteri bu benim, fazlasını istemem.

Neden inanmiyorsun ki ? Zeki bir erkek her kadinin hayali olabilir ve etkileniyordur ne var ki bunda ? 🤔
Inanmak zorunlulugum var mı her soylenene ve yazılana ?
Sadece salt zekayı arzulamak bana anlamlı gel.mıyor her ıkı cıns ıcın de .
Sonucta beyınle sevısmıyorum sadece ,p

Inanmak zorunlulugum var mı her soylenene ve yazılana ?
Sadece salt zekayı arzulamak bana anlamlı gel.mıyor her ıkı cıns ıcın de .
Sonucta beyınle sevısmıyorum sadece ,p
İnanmak zorunluğun yok ama itham ediyor gibisin sanki yalan söylüyorlar da sende dogru makinasi olduğun için sonuç veriyor gibisin. Sen beyinle sevismiyor olabilirsin fakat sözlerle harekete geçen insanlar var haz alan ve sözlerle tahrik eden insanlar var bu da beynin bir hükmüdür. Anlamli gelmek zorunda değil sanki sana kimse ben öyle hissettim yani 🤣

İnanmak zorunluğun yok ama itham ediyor gibisin sanki yalan söylüyorlar da sende dogru makinasi olduğun için sonuç veriyor gibisin. Sen beyinle sevismiyor olabilirsin fakat sözlerle harekete geçen insanlar var haz alan ve sözlerle tahrik eden insanlar var bu da beynin bir hükmüdür. Anlamli gelmek zorunda değil sanki sana kimse ben öyle hissettim yani 🤣
Canın sıkılmıs bellı kı ,p

Maalesef ki tüm bunlar, erkek cinsinin ortalama olarak kadınlardan çirkin olması sonucu.

Oturmayı bilmez kalkmayı bilmez, 3 metre tırnakla yıkarsa götünü yıkar temizlik bilmez, şiir bilmez şarkı bilmez, 1.52 boyuyla da yağız ve entelekya olmuş oğlan bekler...

Zeki seviyormuş... Gri pijama ve siyah donu götündeyken...

Türk erkekleri gittikçe çirkinleşiyor, davranışlar, tipler, tıraşlar, hep aynı, böyle oldukça yarın size tasma da takacaklar.

Sapyoseksüel... Haritada Marmara neresi diye sor Karadeniz'i gösterir. Sapyoğğ.

Bizim bu herifler de mal. Nefes alsın yetercilikle bu kadar.

Sözlerim o kadar doğru ki, yine inanılmaz haklıyım aşırı üst düzey. Sen de anca kusmuk at dur. Tipik Fenerli davranışı. İbremç.

Geri