Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zekâdan etkilenmek normal, bunu kişilik haline getirmek genelde eksik olan başka şeylerin telafisi oluyor.kadınların kendilerine söylediği bir yalan. ay ben sapyoseksüelim :kelebek:
işi daha ileri götürüyorumZekâdan etkilenmek normal, bunu kişilik haline getirmek genelde eksik olan başka şeylerin telafisi oluyor.
işi daha ileri götürüyorum
kadınların bir erkekte etkilendiği şeyler sıralamasında zeka en sondadır.
doğruları konuşuyorum yerden yere vuruluyorum. kadınlar gerçekte assssla zeki erkek sevmez.Uff abart .p
Begeni alinca da gaza gelme hemen ya![]()
doğruları konuşuyorum yerden yere vuruluyorum. kadınlar gerçekte assssla zeki erkek sevmez.
zeki erkeği bir tek annesi sever.
yıllarca bizi böyle kandırdınız artık maymun gözünü açtı yemezler.................Erkek mantigi bu iste. Erkekler yaninda zeki kadin sevmez, guzelini ister. Kadinlar icin bunu bu kadar net soyleyemeyiz bence livmicim. Kadinlar sizden daha derindir bikerem 😏
yıllarca bizi böyle kandırdınız artık maymun gözünü açtı yemezler.................
bir de zenginse mmmmmmBegendigimiz yakisiklililar ayni zamanda da zekiyse biz ne yapalim ya : D
bir de zenginse mmmmmm
sen asıl yarim yarim dediğinin ayaklarını görmemişsin o zaman dikkatli bak bakalım dünya kaç bucakmışlivmi, ayaklarını gördüğümden beri seni ciddiye alamıyorum.......

görmüyorum ki..... evde çorapsız dolaştırmıyorum.......sen asıl yarim yarim dediğinin ayaklarını görmemişsin o zaman dikkatli bak bakalım dünya kaç bucakmış![]()
çok iyi yapıyorsun akıllı kızsıngörmüyorum ki..... evde çorapsız dolaştırmıyorum.......