BirDevrinSonu
Üye
Ne zor söyleniliyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben onun beynini seviyorumculuktur , woody ellen a ekmek yediren akımdır vesselam , "aklını seveyim"
"hay aklınla bin yaşa be" gibi terimler ozamanlar isimlendirilmediğinden atası sayılabilir sanırım.
Güç , zekada , iktidar bunlar aslında onlar için sexy birer güce tapma mevzusu gibidir , hödük sevmemek gibi , yada "bana ihtiyacı olan biri benim ne işime yarasın peki" cilerde hafiften bir örnektir.
"Salak" insana katlanamazlar , bu tarz kişilerin sevişmeleri bile kelimelerle olabilir , cümlenin orgazm edici özelliğini yanlızca onlar keşfedebilir , salak olmanız onların zikinde olmaz
öle herkesi takmazlar , kimsenin onları anlamasının peşinde koşmazlar gerçekten.
Siz daha ulaşmaya çalışırken onlar çoktan tadına bakmışlardır , siz "private" yada "dorcel" izlemekten haz alırsınız , onlar hayran olduğu kişinin hayata dair anlattığı sansasyonel bilgilerden haz alır.
Direk aşk cümleleri onlara işlemez , çıta yüksektir. Örneği "GÜLÜ BİR GÜN SENİ HERGÜN" onlara yanlızca borunun çıkardığı "ti" sesi gibi gelir. Ama "Otobüsler kaçar yoksa duraklar yalnız kalır" etkili bir cümledir.
Ağızdan çıkan sözler onların filtresinden geçip "hikmet" niteliği kazanmadıkça uzay boşluğundan kaybolmaya mahkum bir ses olarak düşünüp iplemezler vesselam , ve şuna inanır: düşüncelerini eşsiz bulduğu biri, onun için asla çirkin değildir.isterse herkes tarafından çirkin olarak gösterilmiş biri olsun. tecrübe edilmiştir.
Ve sanırım sapyoseksüelliğin ekmeğini yiğemeyen tek kişi "Stephan Hawking" dir.
ve sizde bu durumun ekmeğini yiğim , abi 3-5 de bize bişi düşsün diosanız cümlelerinizi uzatın, baya daha uzatın, en uzun ne kadar uzatabilirim diye beyninizi yiyin uzatın. sapyocular o cümleler uzadıkça tahriklere doyamayacaklardır. ancak ;
"ben tv izlemiyom ya bi tek diskovıri çenıl" geyiğiyle zeki taklidi yaparak falan olmaz o işler. dikkat edin
çünkü "sapyoseksüel" ile "sapyoseksüel takılmak" farklı kavramlardır.
Bu akımı "meme" ve "adonis" çatışmasının verdiği verilere göre saptayabililirsiniz , yoksa ülkede elini atsan sapyoseksüele takılıyor zaten. gidip onlara "sen şimdi sap lardanmı oşlanıon heueheu" diye şaka yapabilirsiniz , iyi günler efenim