Sapyoseksüel Nedir - Sapyoseksüel Ne Demek - Sapyoseksüel Anlamı - Sapyoseksüel

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ne Nedir?
etkilendiğini iddia eden bayanlar, yataklarının baş ucuna stephen hawking posterleri asmıştır kesin.

.
korkutucu

"Zekasını inkar edenin, büyük bir zekası var demektir."
Gotthold Ephraim Lessing

Karşıda Olmayan zekaya,önem verenlere acıyorum.Sapyoseksüellik sizin neyinize akidişim?

Sabahlara kadar anglo saksonların dildeki öneminden bahseden ve çıplak olsanız bile aklına sevişmenin b si gelmeyen biriyle sevgili olsanız ne gülerim varya.

(first like big tits, yalnız kategori değil tercih)

(internet mahirce oldu bu)

Cinselliğin zaaf olmadığı insanlar grubu da denebilir. (Az insanın dahi ya da aydın olduğunu düşünürsek)

Eski sevgilim kafama kese kağıdı geçirip kuantum fiziği hakkında konuşmamı istiyor, ben konuşurken de o orgazma benzer sesler çıkarıyordu.
Sonra ben aslında Aleyna Tilki dinlemeyi seviyorum dedim ve ayrıldık

Sapyoseksüel denilince
insanın aklına çok şey gelir
bi anlamı gelmez gibime geliyor

Benim olmazsa olmazim, zeka kupu olsun isterim benim erkegim. Sevisirken izafiyet teorisini yalamis yutmus oldugundan bahsedip, teklemeden fibonacci sayisi diyebilsin.

Ben gozlerimi kirpistirarak "bu quantum fizigi de ne sweetheart?" diye sorayim, o da anlayisla gulumseyip operken yatak odasi sesiyle "quantum fizigini anlayamazsin tatlim, ona sadece alisabilirsin" diye fisildasin.
Gerisi tensel uyuma bakmadan le petite mort.

Benden zeki erkek görmedim.

Ziki siviyirim

hadi geç şuraya değince de böyleler

uttfWAau.jpg

ben de patates çuvalı sevmiyorum afksmyüm.

en büyük ve cinsellikte en etkili organın beyin olduğunu düşünürsek , aranılması gereken ilk kriterdir kanımca. Cinsel uyum ve oryantasyon içinde olmazsa olmazdır.

sapyoseksüel denilince aklıma gelen şu görseli beynimden silemiyorum siz de silemeyin :d

CS7AiniWcAAzKuh.jpg%20large.jpg

En buyuk ornek buna jokere asık olan harley quinndir.

Tüm forum beyin sevici demek :O
Aptal olmasın kafidir nihayetinde beraberken atomu parçalamayacağız.

Geri