Sapyoseksüel Nedir - Sapyoseksüel Ne Demek - Sapyoseksüel Anlamı - Sapyoseksüel

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ne Nedir?
Menteş’in fink’inde şöyle bir cümle var: “goku, zeki insanlar sapyoseksüel olmaz” jfjf ince bir beli ve geniş omuzları da arzulayacağız mecbur:d (her sapyoseksüel konusuna bunu yazarım ve bu forumda bu konudan birkaç tane var:d)

Menteş’in fink’inde şöyle bir cümle var: “goku, zeki insanlar sapyoseksüel olmaz” jfjf ince bir beli ve geniş omuzları da arzulayacağız mecbur:d (her sapyoseksüel konusuna bunu yazarım ve bu forumda bu konudan birkaç tane var:d)

Bu sözü Sofian söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam. How i Met Your Mother'daki Barney Stinson gibi eküriydi bu Sofian. Ben bile okurken hayran oldum ona.

Öyleyim diyemem belki ama beni çok etkiliyor zeka, gizem.

Bu sözü Sofian söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam. How i Met Your Mother'daki Barney Stinson gibi eküriydi bu Sofian. Ben bile okurken hayran oldum ona.

eveet Sofian Bebe. Tam bir mentor:d “365 gün ve iki cihanda kadınların mültefit yoldaşıdır” :d Bence Barney’in öğrenecek çok şeyi var bebeden:d

Önce görünüşü sonra zekası . Konuştukça batmıyorsa ok, yok konuştukça zırvalıyorsa bye görünüşü kurtaramaz .

Geri