Saniyelik salaklıklar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ev den çıkarken elimde iki poşetle çıkıp
temiz olan poşeti çöpe atmıştım xd
çöp poşetiyle kaldım
çöpü karıştırdım öğkkk
yerin dibinde bide tırmıkla çıkarmıştım sjxndn

PC başında bir çay içeyim dedim üstüme döktüm

Ev den çıkarken elimde iki poşetle çıkıp
temiz olan poşeti çöpe atmıştım xd
çöp poşetiyle kaldım
çöpü karıştırdım öğkkk
yerin dibinde bide tırmıkla çıkarmıştım sjxndn
Bu benim de başıma gelmişti

bikere duşun altında uyumuştum sıcak su bide xd akşam iki şişe şarapdan sonra fenaydı xd sonrada rakı içmeye gittim sjjxhd
sonra yine banyoda bi mum vardı değişik pudralı mı ne zıkkımmış onu yakim dedim hafif bi müzik açtım 5 dk sonra her yer duman buhar sanıyorum dolap yanıyormuş.. mum u dar bi alana koymuşum,bu kadın kendini öldürcek xd

Yemeğimi yedikten sonra tabağımı çatalımı çöpe atmıştım…

Bazen odadan çıkarken kapıyı tıklatıyorum

Tencere kulpunun sıcaklığını unutup hulolop avcunun yanmasıı

dışarı çıktım, anahtarı kapıya taktım, arkamı dönüp çantamda anahtari bulamayınca panik yaptım.

güleyim mi aglayayim mi

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Son günlerde bir kaç kez Polis iyi yolculuklar dileyince ben de ona iyi yolculuklar delemiştim.

Bazen saniyelik değilde uzun süreli salak olduğumu düşünüyorum. Sanırım yanılmıyorum da.

Nişastayı ve unu kabına dökmek istersin anında pofff..

Evet az önce çok saniyelik bir salakliga imza attım.. irmik yerine revaniye İnce bulgur koymuşum:(

Daha sabah yaptım böyle bi salaklık patatesli yumurta yapacaktım pişmemiş patatesin üzerine yumurtayı kırdım sonra sil baştan tekrar yaptım.

Rulo poşetten koparmak istersin hulolop yere düşürürsün ve peşi sıra yuvarlanır olur sana fermann..

Çayın kurusunu halıya ziyan etmek 😢

da demin başa geldi salaklık demeyelim de ağır olur : ) küllük de yanan sigaran varken bir sigara daha yakmak..
bu kadar gözü aç olunmaz ki : )

Ne zaman filtre kahve yapsam suyu hazne yerine kahvenin üzerine döküyorum direk : p

Geri