X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gerçeğin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
bana tek bir yalan daha söylemeyin beyefendi, neden biliyor musunuz ? çünkü inanırım.
Ben de buna şahit oldum. Ocean beyefendi kadın sesi çıkararak chattaki beyefendileri kontör mukabili dolandırdığına bizzat şahidim. Bimer'e defaen şikayet etmeme rağmen sonuç alamadım.Sanal dünyayı kendince bir fırsat kapısı olarak gören insanlar var. Bir zamanlar sahte kadın profilleri ile kontör dolandırıcıları vardı ki internet üzerinden çeşitli şekillerde kandırılan insan sayısı çok fazladır.
Güvenlik adına gizliliği doğru buluyorum ancak bu demek değildir ki fake hesaplar açıp sahte karakterler yaratılsın.
Sosyal medyayı faydalı bulduğum birkaç forum harici kullanmıyorum çünkü bana kalırsa sanalda çoğu şey sahte olabiliyor. Resimlerde bile ne oynamalar yapıldığına şahit oluyoruz. Günlük hayatta karşınıza geçip asla söyleyemeyeceği lafları, niklerin arkasına saklanıp söyleyen, küfreden ve hakaret eden insanlar var. Hal böyle olunca da bazı insanların ne kadar gerçek olduğu tartışılır.