Şampiyonlar Ligi Torbaları

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Liverpool ve City’ye yenilirsek bile kimsenin bizi eleştirebileceğini düşünmüyorum. Sonuçta iki takımın kadro değeri ve başarıları ortada, ama ben bu iki takıma da kolay lokma olacağımızı düşünmüyorum. Münih maçındaki gibi güzel bir oyun çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Geçmiş dönemlere baktığımızda, Galatasaray’ın büyük takımlara karşı her zaman daha iyi konsantre olduğunu ve iyi maçlar çıkartarak şanssız bir şekilde yenildiğini de görüyoruz.

Liverpool ve City’ye yenilirsek bile kimsenin bizi eleştirebileceğini düşünmüyorum. Sonuçta iki takımın kadro değeri ve başarıları ortada, ama ben bu iki takıma da kolay lokma olacağımızı düşünmüyorum. Münih maçındaki gibi güzel bir oyun çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Geçmiş dönemlere baktığımızda, Galatasaray’ın büyük takımlara karşı her zaman daha iyi konsantre olduğunu ve iyi maçlar çıkartarak şanssız bir şekilde yenildiğini de görüyoruz.
bizim puan kaybedeceğimiz takımlar belli. gillois, bado glimt :d

sen hiç konuşma bence, biz city i dert ediyoruz siz siz ne yapıyorsunuz ? doğru koca bir hiç .;D
vallahi yani rezalet futbolla iyi ki elendik diyorum daha ilerisi daha rezalet olurdu:D
Konuşma hakkım var hele başlasın maçlar eğlenelim :=)

Hey sen berg darısı başınıza dün bize bugün bjk yarın size. Sıranızı bekleyin udjdjdj

bizim puan kaybedeceğimiz takımlar belli. gillois, bado glimt :d

Ben bu takımlara yenilmeyiz ezer geçeriz demiyorum ama beşiktaş ve fenerbahçe gibi salak salak ne oynadığını bilmeyen takımlara dönüşmeyiz. Kolay lokma olmayız hiçbirine

Hey sen berg darısı başınıza dün bize bugün bjk yarın size. Sıranızı bekleyin udjdjdj

ahaha bak bir üstte yazan mesajın aynısını sana da yazıyorum city liverpool dert etmeler benficayı adını dahi bilmediğim okuyamadığım takımları dert etmeler :D

Hayır yok. Köyferans ligine bile gidemeyen, köy takımına elenen, haftada sadece 1 tane lig maçı oynayan takımın taraftarı konuşamaz :d

Samsunsporlular konuşabilir…
hahahaha öyle bir konuşurum ki engel olsana:D

Geri