folie a deux
Bronz Üye
kuraya bayıldım. umarım ilk maç city veya frankfurt deplasman olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boğulacaksak büyük denizde boğulacaz başkan. Kuşlar gibi havuzda, derede değil…gördükçe ruhum çekiliyi
aga bunu bir de haland a anlatırsın yaBoğulacaksak büyük denizde boğulacaz başkan. Kuşlar gibi havuzda, derede değil…
Haaland henüz El Patronumuzla tanışmadı… Davinson nefes aldırmayacak…aga bunu bir de haland a anlatırsın yaTorranın üstüne bastığında dsmkasdkmakmdsasd
barışı zerre sevmiyorum ama satmamaları lazım aga ne istiyorsa versinlerHaaland henüz El Patronumuzla tanışmadı… Davinson nefes aldırmayacak…
Onlar Osimhenle tanışsın asıl…
60 tan aşağı satılmaz. 60 veriyorlarsa yerini doldururuz. (Gökhan Sazdagı cektik shdhdha)barışı zerre sevmiyorum ama satmamaları lazım aga ne istiyorsa versinler![]()
sazdağı nı değil DAĞI tek çeksek ne olacak beeeeeee kaleci bile yok60 tan aşağı satılmaz. 60 veriyorlarsa yerini doldururuz. (Gökhan Sazdagı cektik shdhdha)
bizim puan kaybedeceğimiz takımlar belli. gillois, bado glimt :dLiverpool ve City’ye yenilirsek bile kimsenin bizi eleştirebileceğini düşünmüyorum. Sonuçta iki takımın kadro değeri ve başarıları ortada, ama ben bu iki takıma da kolay lokma olacağımızı düşünmüyorum. Münih maçındaki gibi güzel bir oyun çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Geçmiş dönemlere baktığımızda, Galatasaray’ın büyük takımlara karşı her zaman daha iyi konsantre olduğunu ve iyi maçlar çıkartarak şanssız bir şekilde yenildiğini de görüyoruz.
sen hiç konuşma bence, biz city i dert ediyoruz siz siz ne yapıyorsunuz ? doğru koca bir hiç .;DYani şu cuma günü HHA'nın yüzü gülmesin şu kuralardan amin.
![]()
vallahi yani rezalet futbolla iyi ki elendik diyorum daha ilerisi daha rezalet olurdusen hiç konuşma bence, biz city i dert ediyoruz siz siz ne yapıyorsunuz ? doğru koca bir hiç .;D
vallahi yani rezalet futbolla iyi ki elendik diyorum daha ilerisi daha rezalet olurdu
Konuşma hakkım var hele başlasın maçlar eğlenelim :=)
Hayır yok. Köyferans ligine bile gidemeyen, köy takımına elenen, haftada sadece 1 tane lig maçı oynayan takımın taraftarı konuşamaz :dKonuşma hakkım var
İkidir aynı şeyleri yazıyoruz… Bana aşık mısın?konuşma hakkın yok bence dün köy takımına yenilerek o hakkını kaybettin
bizim puan kaybedeceğimiz takımlar belli. gillois, bado glimt :d
Hey sen berg darısı başınıza dün bize bugün bjk yarın size. Sıranızı bekleyin udjdjdj
hahahaha öyle bir konuşurum ki engel olsanaHayır yok. Köyferans ligine bile gidemeyen, köy takımına elenen, haftada sadece 1 tane lig maçı oynayan takımın taraftarı konuşamaz :d
Samsunsporlular konuşabilir…
Sen Lozanı kaybettin Sevre razı olacaksın :dhahahaha öyle bir konuşurum ki engel olsana![]()