Şampiyonlar Ligi Torbaları

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
evet bugün akşam olmaz merakla heyecanla bekliyorum
biz kura şansı biraz olan bir kulübüz bakalım akşam da güzel bir kura çekeceğiz inşallah
Avrupa Fatihi olarak kolay olanlar size yakışmaz, en zorları denk gelsin ki büyüklüğünüzü herkes görsün.:)

Avrupa Fatihi olarak kolay olanlar size yakışmaz, en zorları denk gelsin ki büyüklüğünüzü herkes görsün.:)

son iki transferimiz kaldı onlarda takıma katılıp adaptasyon süreci hızlı bir şekilde tamamlanırsa bir kaç takım hariç hiçbiri gözümü korkutmaz.

son iki transferimiz kaldı onlarda takıma katılıp adaptasyon süreci hızlı bir şekilde tamamlanırsa bir kaç takım hariç hiçbiri gözümü korkutmaz.
Dualarımız sizinle, ülkemiz adına gurur duymamıza vesile olacağınızdan hiç kuşkum yok!

Aşağı yukarı 25 dakika kaldı, bakalım hangi takımlar denk gelecek?

Ümit Özat şey yazmış. 75 milyona transfer yapıyorsun ama karat bilmem ne gelsin diye dua ediyorsun falan filan jdjfjfj

kupanın bir ucundan tuttuk gibi.. bu sene alacağız sanırım o kupayı.

Premier lig'in en iyi iki takımını çektik bakalım nassıl olacak ben 12 puan çıkartabileceğimizi düşünüyorum kötü kadromuz yok 1 tane iyi bir kaleci lazım. Bu takım kolay lokma olmaz ne liverpool'a ne de city'e

Maksimum çeyrek final öngörüyorum.
Şimdiden geçmiş olsun.
Olm onlar nasıl takımlar öyle?
Ciddi ciddi şampiyonlar ligi.

çok kolay rakipler gelmiş geseme . hadi hayırlısı ülke puanını kurtarır biraz

Galatasaray gibi bir takım için zor rakip olmamalı ve kupayı alıp gelmelidir. Lig şampiyonu olmak önemli değil, Avrupa'da neler yapabileceğini görmek gerekiyor.

GzdIqqrWUAMl6eF

Şampiyonlar Ligi Fikstür Zorluğu

Opta hızlı davranarak bugün çekilen Şampiyonlar Ligi Kurası zorluk açısından değerlendirmiş. Çok kısa sürede çok daha açıklayıcı görsellerle bu analizi gerçekleştireceğiz. Ama önce gelin Opta’nın tablosunu analiz edelim.

Galatasaray şampiyonlar Ligi’nde yer alan 36 takım arasında fikstür zorluğu açısından 20. sırada yer alıyor. Yani kısaca sarı kırmızılı temsilcimiz ne zor ne de kolay bir kura çekmiş diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’ndedeki en kolay kurayı çeken takım ise sürpriz bir şekilde lig aşamasına kalan Pafos. Rum temsilcisinin ardından en kolay kuraya sahip ekipler Kopenhag ve Arsenal. En zor kuraya sahip olan takım ise alman devi Bayern Münih.

Geçen sezon ligdeki en zor fikstüre sahip olan Paris Saint-Germain bu sezonda şanssızlığın devam ettirdi ve panzerlerin ardından en zor fikstüre sahip ikinci takım oldu. Bu ikiliyi PSV takip ediyor. Hollanda ekibi fikstür zorluğu açısından üçüncü sırada yer alıyor.

Ülke puanındaki rakiplerimiz Belçika ve Çekya temsilcileri ise kolaydan zora sıraladığımızda kısmen zor diyebileceğimiz tarafta kaldılar.

21. Club Brugge
28. Slavia Prag
29. Union SG

Geri