ne
Elmas Üye
Anlatsana.Güzel tespit... kimsenin buna değmeyeceğini anlamış olman lazım. burası biraz bu şekilde değil...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlatsana.Güzel tespit... kimsenin buna değmeyeceğini anlamış olman lazım. burası biraz bu şekilde değil...
Saygı duyarım ne diyim ağam,
Saygı duyarım ne diyim ağam,
İşte gerçekler :ddOldu bu. Valla bak. Samimi degildik belki ama çocuk nöroloji rotasyonunda birlikteydik. Bilardo falan oynardık. Zaten kırıktı biraz. Ama kestirecegini tahmin edemedim o dönem. Sonra mecburiye van'a gitti bu. Bir kongrede karşılaştık. Ulan selam verdi ama ben tanımadım bile. Çok iğrenç bir his. Nasıl davranacagini bilemiyor insan. Normal olmaya çalışıyorsun ama normal falan değil yani saçma sapan bir durum. Sonra bir kaç defa daha karşılaştık. Ama olmuyor abi. Erkek arkadaşıyla tanıştırdi falan. Allah muhafaza nedir bu ya.neymis en büyük dert, 43 numara kadın ayakkabısı yokmuş. Tey allam ya
işte konuda gözümün aradığı tarzda bir yorum. harikasınız, tamamen aynı fikirdeyim.Bu konuda katı bir kuralım yok.Kim hangi vücutta olmak isterse onun tercihidir.Benim için insani tarafı önemli.Herkes istediği şekilde özgürdür.Yani hiç sorun değil.Dostumsa dostumdur bitti.