ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Ayse`ye Ahmet diyeceksem sonradan öleyim ben Sjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
80 tas döksen değişemez SjssjHamama goturup 40 tuglayi eriticek sicaklikta su ile yikayip tovbe ettiririm.
Duzelttim o baska bisi icindi cingenelerde oluyordu pardon.80 tas döksen değişemez Sjssj
Peki. DDuzelttim o baska bisi icindi cingenelerde oluyordu pardon.
Bu bir soru cümlesi değil.
Sen soru olarak algıla.
Kirlenen dünyaya bunlar da bi unsurGece ile Gündüzle uğraşmayı bırakın... Olacak için ne gücünüz var ne insanlığınız her kişi kendinden bağlı kendisine başkasının kullandığı isimler bile bizim değil... Daha iyi olsun diye bu dünya var mı bir cabanız ancak dertler sorunlar hem de başkasına ait dertler işte burada ilkeliz ufkumuz yalnızca güneş doğarken var başka hep karanlık
Dediklerimi çok güzel anlayarak açıkladığınız için teşekkür ederim... Bunu sıkıldım diye yapanlar ve onların iç dünyasını bilmeyenler benim için aynı aslında samimiyet olmadan bir taraf olmak için bir davranış sergilemek bu konuyu bu hale getirdi.Kirlenen dünyaya bunlar da bi unsur
Diye düşünüyorum ben. Çünkü canım sıkıldı hoop hadi erkek olayım kadın olayıma geldi konu
İnsan zaten ruhen çok değişken bir varlık birde var olanları değiştirince bana çok garip geliyor. Var oluşundan itibaren ki dürtülerini ve dönüşümü anlayabilirim.
Ama can sıkıntısına dönüşünce çok sevimli durmuyor şahsen.
Dünya daha iyi olsun diye gülümsüyorum mesela bence bu çok güzel bişey. Ayrıca gece ve gündüz işte bak benim de sorunum bu, gece gecedir gündüz gündüz neden güneşi kapatalım ki?
- Sizce de herşey oldugu gibi yerli yerinde daha anlamlı değil mi ?
Rica ederim Yüzünüz çok nurlu Nasıl bir sevap işlediniz :dDediklerimi çok güzel anlayarak açıkladığınız için teşekkür ederim... Bunu sıkıldım diye yapanlar ve onların iç dünyasını bilmeyenler benim için aynı aslında samimiyet olmadan bir taraf olmak için bir davranış sergilemek bu konuyu bu hale getirdi.
İyi olmaya çalışıyorum... Mutlu bir anımda çekildi fotoğraf...Rica ederim Yüzünüz çok nurlu Nasıl bir sevap işlediniz :d
Neyiniz var ki iyi olmaya Çalışıyor sunuz?İyi olmaya çalışıyorum... Mutlu bir anımda çekildi fotoğraf...
Çok iyi SjsjsjAyol istemem bana yürür hınzır ajxnsh silerim hahaja
Ağır bir bunalımdan çıktım şimdi hiçbir şey kötü gelmiyor.Neyiniz var ki iyi olmaya Çalışıyor sunuz?
Çünkü artık ne olursa olsun hayatın devam ettiğini ve kimsenin buna değmeyeceğini anlamış olman lazım.Ağır bir bunalımdan çıktım şimdi hiçbir şey kötü gelmiyor.
Güzel tespit... kimsenin buna değmeyeceğini anlamış olman lazım. burası biraz bu şekilde değil...Çünkü artık ne olursa olsun hayatın devam ettiğini ve kimsenin buna değmeyeceğini anlamış olman lazım.