Samimi Arkadaşınız Cinsiyet değiştirirse ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ayse`ye Ahmet diyeceksem sonradan öleyim ben Sjsjs

Tuglayi eriticek sicaklikta su ile yikayip tovbe ettirip 7 ayri hamamda 40 tas su dokundururum.

Kendi tercihidir beni alakadar etmez.
Bir müddet yadırgarım sadece.

• Beğen
Tepkiler: ne
Üzüm uzume baka baka kararın kır atin ha huyundan ya suyundan bana arkadaşı ni söyle sana kim olduğunu soyleyim

• Beğen
Gece ile Gündüzle uğraşmayı bırakın... Olacak için ne gücünüz var ne insanlığınız her kişi kendinden bağlı kendisine başkasının kullandığı isimler bile bizim değil... Daha iyi olsun diye bu dünya var mı bir cabanız ancak dertler sorunlar hem de başkasına ait dertler işte burada ilkeliz ufkumuz yalnızca güneş doğarken var başka hep karanlık.

Gece ile Gündüzle uğraşmayı bırakın... Olacak için ne gücünüz var ne insanlığınız her kişi kendinden bağlı kendisine başkasının kullandığı isimler bile bizim değil... Daha iyi olsun diye bu dünya var mı bir cabanız ancak dertler sorunlar hem de başkasına ait dertler işte burada ilkeliz ufkumuz yalnızca güneş doğarken var başka hep karanlık
Kirlenen dünyaya bunlar da bi unsur
Diye düşünüyorum ben. Çünkü canım sıkıldı hoop hadi erkek olayım kadın olayıma geldi konu
İnsan zaten ruhen çok değişken bir varlık birde var olanları değiştirince bana çok garip geliyor. Var oluşundan itibaren ki dürtülerini ve dönüşümü anlayabilirim.
Ama can sıkıntısına dönüşünce çok sevimli durmuyor şahsen.
Dünya daha iyi olsun diye gülümsüyorum mesela bence bu çok güzel bişey. Ayrıca gece ve gündüz işte bak benim de sorunum bu, gece gecedir gündüz gündüz neden güneşi kapatalım ki?
- Sizce de herşey oldugu gibi yerli yerinde daha anlamlı değil mi ?

Kirlenen dünyaya bunlar da bi unsur
Diye düşünüyorum ben. Çünkü canım sıkıldı hoop hadi erkek olayım kadın olayıma geldi konu
İnsan zaten ruhen çok değişken bir varlık birde var olanları değiştirince bana çok garip geliyor. Var oluşundan itibaren ki dürtülerini ve dönüşümü anlayabilirim.
Ama can sıkıntısına dönüşünce çok sevimli durmuyor şahsen.
Dünya daha iyi olsun diye gülümsüyorum mesela bence bu çok güzel bişey. Ayrıca gece ve gündüz işte bak benim de sorunum bu, gece gecedir gündüz gündüz neden güneşi kapatalım ki?
- Sizce de herşey oldugu gibi yerli yerinde daha anlamlı değil mi ?
Dediklerimi çok güzel anlayarak açıkladığınız için teşekkür ederim... Bunu sıkıldım diye yapanlar ve onların iç dünyasını bilmeyenler benim için aynı aslında samimiyet olmadan bir taraf olmak için bir davranış sergilemek bu konuyu bu hale getirdi.

Dediklerimi çok güzel anlayarak açıkladığınız için teşekkür ederim... Bunu sıkıldım diye yapanlar ve onların iç dünyasını bilmeyenler benim için aynı aslında samimiyet olmadan bir taraf olmak için bir davranış sergilemek bu konuyu bu hale getirdi.
Rica ederim Yüzünüz çok nurlu Nasıl bir sevap işlediniz :d

Ayol istemem bana yürür hınzır ajxnsh silerim hahaja

• Beğen
Geri