Samimi Arkadaşınız Cinsiyet değiştirirse ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazen tek bir smiley yeter onca sözü anlatmaya...

" :)"

• Beğen
Tepkiler: ne
kimsenin yedigiyle ictigiyle ilgilenmiyorum

• Beğen
Nasil iyi hissediyorsa öyle devam ..
Bana iyi davrandigi sürec de Sorun yok ayrica ne haddime .. Allah ile kul arasina Niye Gireyim ?:))

milletin şeyinide mi ben düşünecem
ne bok yerseniz yiyin

onu yalnız bırakmam ben de değiştiririm slslsji

Çok kullanılan o muhteşem gayri samimi cümleyle cevap vermek istiyorum.
" senin dinin sanaaaa benim dinim bana" :D

Oldu bu. Valla bak. Samimi degildik belki ama çocuk nöroloji rotasyonunda birlikteydik. Bilardo falan oynardık. Zaten kırıktı biraz. Ama kestirecegini tahmin edemedim o dönem. Sonra mecburiye van'a gitti bu. Bir kongrede karşılaştık. Ulan selam verdi ama ben tanımadım bile. Çok iğrenç bir his. Nasıl davranacagini bilemiyor insan. Normal olmaya çalışıyorsun ama normal falan değil yani saçma sapan bir durum. Sonra bir kaç defa daha karşılaştık. Ama olmuyor abi. Erkek arkadaşıyla tanıştırdi falan. Allah muhafaza nedir bu ya.neymis en büyük dert, 43 numara kadın ayakkabısı yokmuş. Tey allam ya

• Beğen
Tepkiler: Sux
Belki yargılayacaksınız ama homofobim var. Kadından erkek sesi çıkınca aşırı korkuyorum. Panikliyorum. Erkekten de kadın sesi çıkınca aynı oluyorum. Asla arkadaş kalamazdım bitirirdim arkadaşlığı. Tiksinirim yani elimde değil.

• Beğen
Oldu bu. Valla bak. Samimi degildik belki ama çocuk nöroloji rotasyonunda birlikteydik. Bilardo falan oynardık. Zaten kırıktı biraz. Ama kestirecegini tahmin edemedim o dönem. Sonra mecburiye van'a gitti bu. Bir kongrede karşılaştık. Ulan selam verdi ama ben tanımadım bile. Çok iğrenç bir his. Nasıl davranacagini bilemiyor insan. Normal olmaya çalışıyorsun ama normal falan değil yani saçma sapan bir durum. Sonra bir kaç defa daha karşılaştık. Ama olmuyor abi. Erkek arkadaşıyla tanıştırdi falan. Allah muhafaza nedir bu ya.neymis en büyük dert, 43 numara kadın ayakkabısı yokmuş. Tey allam ya
İşte gerçekler :dd

Bu konuda katı bir kuralım yok.Kim hangi vücutta olmak isterse onun tercihidir.Benim için insani tarafı önemli.Herkes istediği şekilde özgürdür.Yani hiç sorun değil.Dostumsa dostumdur bitti.
işte konuda gözümün aradığı tarzda bir yorum. harikasınız, tamamen aynı fikirdeyim.:emoji_blossom:
böyle bir arkadaşım yok ama olursa yadırgamam ve rahatsız olmam. trans bireylerin hayatlarının zaten yeterince zor olduğunu tahmin ediyorum, kimsenin hayatını daha da zorlaştıran biri olmak istemem.
bu konuda ön yargılarınız varsa kendini köylülere kabul ettirmeyi başaran ve çok da sevdiren "ihsan hala" belgeselini izlemek isteyebilirsiniz belki, youtube'da var.

Geri