Salgın yok tiyatro var

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Benim çevremde coronadan bir sürü genç kişi öldü, peki böyle bir hastalık yoksa nasıl oluyorda o kadar kişi ölüyor? Bana lütfen birisi bunu açıklasın.
Grip ile kıyaslanması ancak bulaşma şekli açısından olabilir yoksa grip ile alakası olmayacak kadar korkunç bir ölüm şekli var. İnsanların akciğerlerine yerleştikten sonra burada çoğalıp sağlıklı hücreleri yok ediyor ve sonrasında da akciğerlere hava yerine su dolmasını sağlıyor.

Virüs yoktur diyenlerin iddiası ise yapılan testler ile insanlara sahte covid tanısı konulup sonrasında da tedavi bahanesi ile öldürmeye çalıştıkları...
Bu iddia sahipleri bilimsel verilere de güven duymuyor çünkü üzerinde oynandığını düşüncesindeler ancak ev karantinasında olup da hiçbir ilaç kullanmadığı halde yoğun bakımlık olanlara verebilecekleri cevapları bulunmuyor. Virüs yok ise bu insanlar evlerinde durup dururken nasıl oldu da hastanelik oldular?

Virüsün gerçekliğinde sorun yok ancak nasıl ortaya çıktığı şüpheli elbette...

Son düzenleme:
Grip ile kıyaslanması ancak bulaşma şekli açısından olabilir yoksa grip ile alakası olmayacak kadar korkunç bir ölüm şekli var. İnsanların akciğerlerine yerleştikten sonra burada çoğalıp sağlıklı hücreleri yok ediyor ve sonrasında da akciğerlere hava yerine su dolmasını sağlıyor.

Virüs yoktur diyenlerin iddiası ise yapılan testler ile insanlara sahte covid tanısı konulup sonrasında da tedavi bahanesi ile öldürmeye çalıştıkları...
Bu iddia sahipleri bilimsel verilere de güven duymuyor çünkü üzerinde oynandığını düşüncesindeler ancak ev karantinasında olup da hiçbir ilaç kullanmadığı halde yoğun bakımlık olanlara verebilecekleri cevapları yok. Virüs yok ise bu insanlar evlerinde durup dururken nasıl oldu da hastanelik oldular?

Virüsün gerçekliğinde sorun yok ancak nasıl ortaya çıktığı şüpheli elbette...

Hastanede ölmeyen bir insan gösterin gibi salakça bir şey söylüyorlar. Mantıken insan o aşamaya geldiğinde mecburen hastaneye gitmek zorunda, tabiki hastaneye gelecek.

Bir çok ailemizden arkadaşımızdan doktor olanlar var bu insanlar satılmış köpek mi de insanları öldürecek ya da bu insanlar bu kadar cahil mi dünya sağlık örgütü onları öldürecek tedavi yöntemlerini söyleyebilecek kadar cesur. Milyonlarca profesör var bu konuda bu insanlar dünya sağlık örgütünün bu hatalı kararına isyan edemiyor mu? Bu imkansız, yakarlar orayı yüz binlerce kişi öldü.

Çevresinde bir şey olmayan insanlar ya da virüs az bulaşması sebebiyle kendisine bir şey olmamış kişiler, bakın bana bir şey olmadı demekki bir şey olmuyor diyor.

Benim çok yakınımdan biri, grip bile olmazdı corona geçirdi, adam hayatımda böyle bir şey geçirmedim bittim resmen 10 gün diye söylüyordu. Ağrısı ayrı, ateşi ayrı.

Hastanede ölmeyen bir insan gösterin gibi salakça bir şey söylüyorlar. Mantıken insan o aşamaya geldiğinde mecburen hastaneye gitmek zorunda, tabiki hastaneye gelecek.

Bir çok ailemizden arkadaşımızdan doktor olanlar var bu insanlar satılmış köpek mi de insanları öldürecek ya da bu insanlar bu kadar cahil mi dünya sağlık örgütü onları öldürecek tedavi yöntemlerini söyleyebilecek kadar cesur. Milyonlarca profesör var bu konuda bu insanlar dünya sağlık örgütünün bu hatalı kararına isyan edemiyor mu? Bu imkansız, yakarlar orayı yüz binlerce kişi öldü.

Çevresinde bir şey olmayan insanlar ya da virüs az bulaşması sebebiyle kendisine bir şey olmamış kişiler, bakın bana bir şey olmadı demekki bir şey olmuyor diyor.

Benim çok yakınımdan biri, grip bile olmazdı corona geçirdi, adam hayatımda böyle bir şey geçirmedim bittim resmen 10 gün diye söylüyordu. Ağrısı ayrı, ateşi ayrı.
Kendi adıma Dünya Sağlık Örgütü'ne hiç güvenmiyorum çünkü salgının başından itibaren çok çelişkili açıklamaları oldu fakat bu yine de virisün var olduğu gerçeğini değiştirmez. Ortada planlı bir salgın varsa bile yine tüm doktorların ya da ülkelerin işin içinde olması da mümkün değil. Birileri bunu planlı olarak yaydıysa bile sonuçta ortada insanlara zarar veren, ülke ekonomilerini altüst eden bir salgın var ve mücadele yolu da yok saymak olamaz, bu tam tersi insanların canını kaybetmesinden başka işe yaramayacaktır ancak şu da bir gerçek ki bu salgını bahane edip de daha baskıcı sistemler kurmak isteyenler de çıkabilir.

Sonuç olarak eldeki bilimsel verilerin ışığında bu virüs var ve çok sayıda insanı öldürebilir. Aşı olmak istemeyen ya da tedaviyi riskli bulan insanların kendi tercihidir ancak çok büyük risk aldıklarını da unutmasınlar.

Benim de çevremde çok fazla ölüm var ve bir çoğu da ev karantinasında ilaç almayı reddedip ölenler maalesef. Bu sebeple kimse bağışıklık sistemim yener diye hayatı ile kumar oynamaya kalkmasın çünkü ne olacağının garantisi bulunmuyor.

Kimsenin evinde yiyecek ekmeği yok. Herkes hayır kurumlarından aldığı erzakla bim kartlarla idare ediyor. Ama korona var doğru maske mesafe hijyen haklılar.

Ne eylemi ne sokağı sen anarsistmisin eşkıyamisin
Ben twit mivit bilmem bro.
Eskinin adamıyım.
Çekerim beyaz çorabı giyerim sivri burun kumduramı alırım elime tesbihimi inerim sokağa ya vurur ya vurulurum. Bu işler sokakta olur. Sosyal medyayla olmaz :D

Geri