Salgın yok tiyatro var

Konu sahibi son olarak 794 gün önce görüldü
Olm açık hava koşu pistinden ne istediniz lan? Bırakın insanlar bari açık havada yürüsün, spor yapsın. Herkes yağlandı, vücutlar isyan moduna geçti, eklemler kireçlenip işlevsiz hale geldi. Hadi kiloyu bir şekilde veririz de dört duvar arasındaki o mahpusluk psikolojisini nasıl aşacak bunca insan. Garip, gerçekten garip.

Acik hava yuruyus alanini kapatmislar burada. Cunku tesis olarak geciyormus. Baya bildigimiz acik alan. Tabi beni durduramazlar ben de hergun sokakta yuruyorum. Cunku eline ekmek alip komsu komsu gezmek serbest, yuruyus yapmak yasak. Boyle guzel kararlar.

Acik hava yuruyus alanini kapatmislar burada. Cunku tesis olarak geciyormus. Baya bildigimiz acik alan. Tabi beni durduramazlar ben de hergun sokakta yuruyorum. Cunku eline ekmek alip komsu komsu gezmek serbest, yuruyus yapmak yasak. Boyle guzel kararlar.
Kapalı hava yürüyüş alanlarıda mı var sizin orada ?

Haftaiçi 7 yasagina uyuz oluyorum. İş zaten 6 da anca bitiyor. Bir işim olsa gitsem geri gelemiyorum. Haftasonuda yasak. Arabayi servise goturucem onu bile yapacak vakit yok.

diyecek çok şey varda işte nedesek olmuyor : )
utopia dizisini izleyin

Son düzenleme:
Geri