Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşı sıramı bekliyorum ve ailem ya da yakın çevremden çoğu kişi aşı oldu. Aşı sonrası bir sorun da yaşamadılar ve senin çekinecelerin nelerdir @Thalassa?Bu konuda yazmak istedigim bir cok sey var ama yazmiyorum. Ailemi ve sevdiklerimi asi olmamalari icin uyari yaptim ve simdilik o yeterli. Baskalarin laf saldirilariyla ugrasamam![]()
asilama olmadan salginin bitmesi tabi ki mumkun. ustelik asi olduktan sonra virusu hala bulastirabiliyorsun. bu da yeni bir mutasyon aciga cikariyor ve bu cok daha tehlikeli (asil bu devamlilik getirir mutasyonlar konusunda). eger saglikli isen ve hicbir problemin yok ise kesinlikle asi olmanizi tavsiye etmem. aslinda hic kimseye bu covid asisini tavsiye etmem. "ama cevremi korumak icin bu asiyi olmak zorundayim" diyenler var. dedigim gibi, asi olsan bile ve virus size bulastiysa, hala cevrenize gecebiliyor. bu surecte kendine dikkat etmesi gerekenler daha cok yaslilar, saglik problemi yasayanlar, hasta olanlar.Aşı sıramı bekliyorum ve ailem ya da yakın çevremden çoğu kişi aşı oldu. Aşı sonrası bir sorun da yaşamadılar ve senin çekinecelerin nelerdir @Thalassa?
Aşılama olmadan salgının bitmesi şu şartlarda mümkün olabilir mi? Virüsün mutasyona uğrayıp insandan insana bulaşmaması gerekiyor ki o da ancak mucize olur.