Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sakarya’da yaşlı bir adam,yoldan geçen genç kıza giyiminle beni tahrik ediyorsun diye tartıştı..
Sizce kim haklı?
Bu saate nerden düştü aklına böyle şeylerSon cümlesi kesilmiş. Sanki orada insan insanı şeyapar mı diyecekmiş gibi geldi.
Haber uyduruk derken? Yaşanan olayın video görüntüsü de eklenmiş, izlemedin mi?Burası özgür bir ülke değil mi? İsteyen istediğini söyleyebilir. Buna da kimse yaş sınırı koyamaz. (Kanal uyduruk, haber uyduruk.)
nasi yaneBi tane büşra uğramaz bu başlıklara. Çünkü bakamazlar yüzüme utanctan, mahcubiyetten.
Eskiden olsa bunu da mı savundun derdim ama zaten paralel evrende bu dayının ta kendisi olduğunu biliyorum.Burası özgür bir ülke değil mi? İsteyen istediğini söyleyebilir. Buna da kimse yaş sınırı koyamaz. (Kanal uyduruk, haber uyduruk.)
Burası özgür bir ülke değil mi? İsteyen istediğini söyleyebilir. Buna da kimse yaş sınırı koyamaz. (Kanal uyduruk, haber uyduruk.)