Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek, genç bir kadını kıyafeti üzerinden yaptığı yorumlarla taciz etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bi tane büşra uğramaz bu başlıklara. Çünkü bakamazlar yüzüme utanctan, mahcubiyetten.

Burası özgür bir ülke değil mi? İsteyen istediğini söyleyebilir. Buna da kimse yaş sınırı koyamaz. (Kanal uyduruk, haber uyduruk.)

terbiyesiz.
ağzının ortasına elinin tersiyle yapıştıracaksın böylelerinin.
sonra niye İstanbul sözleşmesi diye diretiyoruz?

Burası özgür bir ülke değil mi? İsteyen istediğini söyleyebilir. Buna da kimse yaş sınırı koyamaz. (Kanal uyduruk, haber uyduruk.)
Haber uyduruk derken? Yaşanan olayın video görüntüsü de eklenmiş, izlemedin mi?

Özgür bir ülkede hiç kimse başka bir insanın yaşam ve giyim tarzına karışamaz, görüşü sorulmadığı sürece durup dururken fikir beyan edip akıl veremez. Kendi iradesizliği nedeni ile bir kadını giyiminden dolayı eleştiremez.

Eskiden olsa bunu da mı savundun derdim ama zaten paralel evrende bu dayının ta kendisi olduğunu biliyorum.

yani sene başında gezip görmüştüm, sakarya muharebesinden nereyeeeee sakarya olmuş takkeli kanarya... şaşırmadım o yüzden

Geri