Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek, genç bir kadını kıyafeti üzerinden yaptığı yorumlarla taciz etti

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Halk54 adlı sitenin yayınladığı görüntülere göre yaşlı adam, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" diyerek kadını taciz etti. Çevredeki vatandaşlar adamı uzaklaştırırken, genç kadın ise "Senin adam olman gerekiyor, terbiyesiz" diyerek karşılık verdi.

O anları görüntüleyen gazeteci ise, adamın yanına giderek "Ne oldu, ne dedi hanımefendi size?" diye soru sordu. Şahıs ise "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya" dedi.

Kaynak

1686716287392-new-project-19.png

Ya kimse kimseye karışamaz tahrik oluyorum diyip giyme demek ne biçim bir ülke olduk yaa daha iyi günlerimiz bence:(
Yıllar öncesinde hatta annemlerin döneminde bile mini etekle rahatça geziliyormuş fakat son yıllarda bu tarz insan sayısı çok arttı.

İnsanların yaşam ve giyim tarzına karışma hakkını nereden buluyorlar ki? Kendi iradesizliklerinin sonucu olarak da genç bir kızı rahatsız edebiliyorlar.

Kıyafeti nedeni ile hiç kimse, bakışlarla ya da sözle rahatsız edilemez ve ne yazık ki son yıllarda bu durum çok arttı.

o dayıyı orada çok temiz döveceksin ibret olsun diğerlerine, bu modellere laf anlatılmaz dövecen direkt, her yapanı anında indircen bak bakayım bir daha ağızlarını açabiliyorlar mı, kodumun dallaması ya.

Gençler çok bozulmuş. Kızım Sakarya gibi bir yerde göbek açılır mı? Hele kol kısmına hiç girmiyorum.

Sakarya’da yaşlı bir adam,yoldan geçen genç kıza giyiminle beni tahrik ediyorsun diye tartıştı..
Sizce kim haklı?

depremlerle çıplaklık arasında nasıl bir bağlantı kuruyor, islamiyeti domuzlarla ilişkilendirerek haramı açıklamaya çalışıyor, eli ayağı titriyor, torunu yaşındaki kıza gayet normal giyinmesine rağmen anadan üryan giyiniyor deyip halleniyor. yüzünü neden mozaikllersiniz bu tür sapıkların anlamıyorum. yer de sakarya hiç şaşırtmadı.

Geri