teksas tombis
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Epey okuyorsunuz.Biraz doğu klasiklerini de okuyun gazali , rabbani Mevlana yunus emre . Bir insan hangi kültürün kitaplarını okuyorsa onlar gibi düşünmeye başlıyor.Batı yazarlarının kitapları Hristiyan kültürünü ve dinini aşılıyor .Bir süre sonra Hristiyan gibi düşünmeye yaşamaya başlıyorlar
Katılmayabilirsiniz atam sultan alparslan sultan timur yavuz sultan selim abdulhamid han hazretleri nasıl inanıyorsa öyle inanıyorum atalarım ehli sünnet hanefi maturidiydi bende öyleyim
Ben daha çok aşk kitaplarını okuyorum. Daha çok ilgimi çekiyorlar. Dudaktan Kalbe, Eylül bunlar en sevdiklerim. Bu yazıda https://paratic.com/en-iyi-ask-kitaplari/ en iyi ve en güzel aşk kitaplarının listesi yer alıyor. Kitap arayan arkadaşlar incelemenizi tavsiye ederim.
Konuyu takibime aldım,
Güzel yorumlamalar,
Hem yeni bir kitap okuyacağım zaman fikir almış olurum.
Sakın beklediğini alamadığın için üzülme burada olmasa da misafir üyeler kimbilir okuyup fikir sahibi olacaklar.
: ) )
Gözlerine ve yorumlamana sağlık.
Ben konuyu yeni görüyorum , takip edicem : )
Sen devam ettikçe konuya olan ilginin artacağını düşünüyorum .
Bu arada Kurtlarla Koşan Kadınlar hakkında yorum yapmamışsın sanırım , ya da ben gözden kaçırdım , nasıl buldun? Merak ettim kitabı . p
Ben okuyorum aslında ya, çok sessizim gelişimi belli etmiyorum sanırım ama güncelledikçe göz gezdiriyorum.
Yani okuyan birileri var, bil diye söylüyorum. :p
Kitap seçimlerini daha geniş yelpazede yapmanız faydanıza olur. Konunun müptelası olabilmem adına, kapak fotoğrafından biraz daha fazlasını sunun.
Kitap seçimlerini daha geniş yelpazede yapmanız faydanıza olur. Konunun müptelası olabilmem adına, kapak fotoğrafından biraz daha fazlasını sunun.