sağlıklı, az kalorili tarifler

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
hdldjdj unuttum cekmeyi aclıktan gözüm dönmüs. kurye adresi bulamadı bu sefer de. melisin de gözü kalmıs olabilir güvenemiyorum.....dkdjd

bizi de çorbalar mısın ya... burada hamburgerler dürümler mantılar uçuşuyor allahım sen koru.....
Valla sırf kendim için ayarladım ölçüsünü heba olmasın diyee. Kalsa idi mutlak size de düşerdi. Yarın kısmetse portıkılllı kereviz yapmayı düşünüyorum bakalım. Saygılar

Genel izlenimimdi. Haftada 2den fazla yedigin kesin gibi .p
Genel ortalamam, haftada 3 akşam et, 3 akşam tavuk, 1 akşam balık, öğlenleri de genelde tavuk veya balık. Akşamları tavuk veya balık artıyor bazen eti 2ye düşürdüğümde. Sabahları zaten biliyorsun yımırta premsesi ve diğerleri xd gramaj olarak sebze daha çok tüketiyorum kırmızı etten

Genel ortalamam, haftada 3 akşam et, 3 akşam tavuk, 1 akşam balık, öğlenleri de genelde tavuk veya balık. Akşamları tavuk veya balık artıyor bazen eti 2ye düşürdüğümde. Sabahları zaten biliyorsun yımırta premsesi ve diğerleri xd gramaj olarak sebze daha çok tüketiyorum kırmızı etten

Canım bol yeşillikli limonlu salata istedi ilerleyen saatlerde yicemm tatlıdan vazgeçtim xd

Insanlardaki su yasam enerjisine hayranim :D Ben bu kadar duzenli olup, o programi hayatta yapamam :D

Benzer seyleri yiyoruz ama ben bunlarin yaninda bir somon ekmek yiyorum :D

Yıllarca düzenli spor yapabilen veya sağlıklı beslenebilen insanlara saygı duyarım. İkisini birden yapabilenin insanların karşısında ise saygıyla eğilirim. Çünkü ciddi anlamda kararlılık gerektiriyor.

Geri