Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizi de çorbalar mısın ya... burada hamburgerler dürümler mantılar uçuşuyor allahım sen koru.....Havuç kabak pattis üçlemesi ile sebze çorbası yaptım. Karşımda duran dedem burun kıvırdı..
Ama tavuk beyaz et xd@aegishjalmur yalniz sen cok kirmizi et yemiyor musun ya? Bu sefer de kalpten gidecen![]()
Genel izlenimimdi. Haftada 2den fazla yedigin kesin gibi .pAma tavuk beyaz et xd
haaheljsbjbjjs pes dorusu...... afiyetle yemişsin işte.....hdldjdj unuttum cekmeyi aclıktan gözüm dönmüs. kurye adresi bulamadı bu sefer de. melisin de gözü kalmıs olabilir güvenemiyorum.....dkdjd
Valla sırf kendim için ayarladım ölçüsünü heba olmasın diyee. Kalsa idi mutlak size de düşerdi. Yarın kısmetse portıkılllı kereviz yapmayı düşünüyorum bakalım. Saygılarbizi de çorbalar mısın ya... burada hamburgerler dürümler mantılar uçuşuyor allahım sen koru.....
Genel ortalamam, haftada 3 akşam et, 3 akşam tavuk, 1 akşam balık, öğlenleri de genelde tavuk veya balık. Akşamları tavuk veya balık artıyor bazen eti 2ye düşürdüğümde. Sabahları zaten biliyorsun yımırta premsesi ve diğerleri xd gramaj olarak sebze daha çok tüketiyorum kırmızı ettenGenel izlenimimdi. Haftada 2den fazla yedigin kesin gibi .p
Benzer seyleri yiyoruz ama ben bunlarin yaninda bir somon ekmek yiyorumGenel ortalamam, haftada 3 akşam et, 3 akşam tavuk, 1 akşam balık, öğlenleri de genelde tavuk veya balık. Akşamları tavuk veya balık artıyor bazen eti 2ye düşürdüğümde. Sabahları zaten biliyorsun yımırta premsesi ve diğerleri xd gramaj olarak sebze daha çok tüketiyorum kırmızı etten
Ekmek sabah yiyorum, öğlen ve akşam da var aslında ama onun yerine pilava yöneldim .pBenzer seyleri yiyoruz ama ben bunlarin yaninda bir somon ekmek yiyorum![]()