Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2,5 göğüse denk geliyor xdHay maşallah yarasın :d
Üstüne bir tek lahmacun attım ben de, onu paylaşmadım, kış ayı farketmiyor sal biraz xdKimsede afiyet olsun dememiş adamın boğazında kalacak şimdi sjsjjcnh
Neyse bende hamburger yicemmm
Afiyet olsun acılımıydı ajsnjÜstüne bir tek lahmacun attım ben de, onu paylaşmadım, kış ayı farketmiyor sal biraz xd
100gr iyi, nefea de verseydin tartı üstünde nerden baksan 110 falan yapardı afgaggsAfiyet olsun acılımıydı ajsnj
Valla bi haftadır yediğime içtiğime dikkat ettim egzersiz yaptım 100 gr gitmiş xd bugün yeme günü ilan ettim öğle makarna yedim şimdi hamburger tatlı ne yesem ajsjxndj baanane yaaa 1 kilo alırım yine
Foto at inanmamben de birazdan iki tane et dürüm söylücem. brokolicilere inat....
yedigim her seyin fotisini atsaydım konunun öncüsü olarak linc yerdim....ama bunu atıcam bekleFoto at inanmam
Tamam ama iki tane… ikisini de sen yiceksin başkasına vermek yok…yedigim her seyin fotisini atsaydım konunun öncüsü olarak linc yerdim....ama bunu atıcam bekle
inanmıyor musun hdkdjTamam ama iki tane… ikisini de sen yiceksin başkasına vermek yok…
beni siskolastırmaya mı calısılıyo noluyooşuranın geldiği hale bakar mısınız ya.... niyetler neydi ne oldu....
İki tane et dürüm yiyebilecğine inanmıyorsun, sıkıyorsa üstüne de waffle ye?inanmıyor musun hdkdj
verdim siparisi..ama waffle oyununa gelmeyecegim!!1İki tane et dürüm yiyebilecğine inanmıyorsun, sıkıyorsa üstüne de waffle ye?
cıx. spor azmi versinallah bize aeg iradesi versin kardeşim iki gün bozsak yeter....
aeg iradesinin içinde o azim de var... komplesiyle. düzene bakcıx. spor azmi versin)
Diyet yapmak çok zormuşşşş :/100gr iyi, nefea de verseydin tartı üstünde nerden baksan 110 falan yapardı afgaggs
Haftada 2 gün bozuyorum ben de bir daha mı gelicez dünyaya xd
övme sunu ya hdkdjjd laneti mi var nedir siparis varıs sürem bi saat sonraya verdi ben de iptal ettim. acıktım da iyice zatensizin yüzünüzden.....merak etmeyin telle arayıp verdim tekrar siparisi ac mı kalayım.jfkdjaeg iradesinin içinde o azim de var... komplesiyle. düzene bak![]()