W
Elmas Üye
Ne bu sinir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana demedim ki zaten.Doktorlari ayri tuttum ki be yorumumda.
Katiliyorum amcamaHer alanda şiddet arttı ve artmaya devam ediyor![]()
Benden sonra yazmissin hemen bana dion sandim.ddhjbkSana demedim ki zaten.
Çalışma koşullarının iyileştirilmesi herkesin faydasına olur ve senin iptal randevun kadar başka insanların hayatı da önemli...Hastaları ortada bırakmak ta bir tür şiddet. Onların hayatı söz konusu.
Uydurma değil, bunu Anne'me yaptı birisi.Şiddetin birincil sorumlusu olarak halkı görmüyorum. Hani seri katile soruyorlar ya niye öldürdün. Cevabı "çünkü yapabiliyordum"
Adam dövebiliyorsa, döver. Şiddet zayıfa yönelir. Bkz kadına şiddet, çocuğa şiddet..
Kediyi tekmeleyen adam aslan tekmeleyebilir mi? Yemez.
Burda kedi olmaya sebep sağlık politikaları ve buna ses çıkarmaya korkan meslek sahipleri.
Baksana adam randevuma geldim ilk gününde doktor Ankara'ya hükümet protestosuna gitmiş diye gözünden hikaye uyduruyor, hikaye yazıyor. Neden, çünkü yazabiliyor. Niye yazmasın ki? Öteki de normalleştiriyor "yha şiddet her alanda" diye.
Dostum sen temiz delikanlisin biz seni biliyoruz. Zaten beceremezsin de. etin ne budun ne. dakkada paket ederler seniNe bürokrasi ile uğraşayım. Bundan sonra her gün bir doktor döveceğim. Stres atmama iyi gelir.