Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Gözleri dolan emoji..Kaç sene küs kaldık len biz? Kfjf Benim hatırladığım iki senesi vardır. Küstüğünden haberim olmadı, sonra anladım. Çok saçmaydı Sade, haberin olsun. Sonra bir ara 2023 depremiyle birlikte barışır gibi olduk; sonra da ben bir şeye kızdım :d Sorsan hiçbir şey yok, bu saçma sapan yerde bir anna ile bir de sade ile aramıza bir dönem soğukluk girmesinin gerçek bir sebebi yoktur. İkisi de benim için çok özel insanlardı ve hala öyleler. O yüzden ki, ufak bir etkileşim kalplerin yumuşamasına sebep oluyor. Bazen böyle şeyler olur, ayrı kalınan dönemde nasıl davranıldığı önemlidir. Bütün iyi temennilerin ve iyi cümlelerin kulağıma geldiBen de aynı cümleleri kurdum. İletişimimizin koptuğu döneme dair tek üzüldüğüm şey; çok üzüldüğün dönemde yanında olmamamdı, bu da benim seçimimdi, bu yüzden üzgünüm. Neyse ki o da geldi geçti, mutluluğunu biliyorum. Bu forumda herkes için yalan yanlış şeyler söyleniyor, boşver onları; hepimiz hakkında söyleniyor; sen tanıdığıma en sevindiğim ve samimi bulduğum insanlardan birisin. Seviyorum seni canım, kızdığım dönemlerde de seviyordum ama kızgındım kfjf Öpüyorum, huzur ve mutluluk hep seninle olsun.
Hep özkan yüzünden olduu..Aramıza kara gibi geldi girdi.. :/ ben biraz fazla alınganlık yapmıs olabilirim :d Barışır gibi olduktan sonra neye kızıp bu sefer neye küstüğünü bilmiyorum..
Dediğin gibi geldi geçti artık iyisiyle kötüsüyle artık koca koca evli barklı kadınlar oldukk mutluluk hep bizimle yuvalarımızla olsun..
İnş bi gün pirinç pilavı yerken bol bol sohbet ederiz..
Duygular karsılıklı canımm seviliyorsun,şifremiz belli limon kolonyası..