ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
sade hakkında duygularımı yorum olarak dışa vurmaya gelmiştim ama nişanlısı ile son mesajları buna engel oldu...... artık evli bi bayan, yorumlamak bana düşmez...... ama şu görseli bırakmak düşebilir......

08C6BC20-357E-4427-B52B-6A4D6F6AD714.png

Kocam sirketden geldi..topluyo fiyatlari..kocam cok zengin..hicbir yerde isletmiyo beni..hergün altin aliyo bana

Sade nin hali ahvali beni hep ilgilendirir.
Hep mutlu olsun aşkom kuşkom.

Sade bazen gözüme ceyizlik esyalar takiliyor netde.
Aklima sen geliyosun.
Buna ihtiyaci olur mu acaba diye.
Ama yok sanirim
Masallah 3 ev düzecek esya depoladin.

Forumda ilk dikkatimi çeken,bende güzel intiba bırakan üyelerden biridir. Varlığı hoş. Sebepsiz seviyorum. Ömrü şahane olsun :*

çok iyi gördüm sadeyi, yüzüne renk gelmiş resmen.dlfkfj birbirimizi öyle sık aradığımız, yazdığımız söylenemez ama ne zaman izmir'e yolum düşse, arar söylerim ''şu şu tarihte geliyorum'' mutlaka zamanını ayırır. ilk görüşmemizde de kendi çıkıp gelmişti, hediyesiyle. (ben yine elim boş gittim.dfşk doğum gününde inş) çok mutlu olur dilerim, bir daha hiçbir şekilde o güzel kalbi kırılmaz. <3

p.s.: falında beyaz önlük çıkmıştı ya... o iş bende biliyorsun ;))) fgkhj

Dun gece anlattiklarimdan sonra benden sogumus olabilir...olsun yine de severim...

kendisi sade bir Türk kahvesidir.
ve ben de çok severim.

Kalbi temiz kadın. Kalbine layık olanlarla karşılaş. :emoji_pray:

kardeşim doğum gunume 1 ay kala kutlamaya başladı, böyle müthiş bir kankidir...

Seni kim kırarsa kırsın merhametini kaybetme seni kim incitirse incitsin sen incitme ağlatma sen herzaman dürüst ol iki yüzlü olma senide kıranıda yaradan ALLAH`dır adaleti güzeldir mahşer günü hesap günüdür unutma
değerlisin gözümde ilk günkü kadar unutma

Son düzenleme:
Geri