ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 906 gün önce görüldü
İsmi gibi sade bir karakter. Çok beğeniyor ve seviyorum. Yolun hep iyi insanlara çıksın. Umarım seni kimse incitmez. Yine de dikkatli ol insanlara karşı. Bundan sonra hep güleceğin günler gelsin. Öptüm. <3

Günaydın tatlım:*

Sade'ciğim ile pandemi zamanını dolu dolu geçirenlerdeniz her akşam bir etkinliğe koşan tatlışlardık :=)
İyi niyetli, zaman zaman sessiz kendi kabuğuna çekilen...Kavga sevmeyen ...Sinirlendiğinde çok hızlı konuşan :=)

Forumda geçen 13 yılımda en fazla dm attığım kişidir(diğer dm leri de toplasak 1200-1300 mesaj vardır belki). Yanlış anlaşılmasın, ismini bile bilmiyorum, ne konuştuk diye sorulsa ne o bir şey anladı ne de ben, öyle bir şey : ddd
Çok iyi biri, iyi niyetli, hep mutlu olsun, çokça da zengin olsun. Sağlıcakla kal : dd

IMG_4416.jpeg

Forumda geçen 13 yılımda en fazla dm attığım kişidir(diğer dm leri de toplasak 1200-1300 mesaj vardır belki). Yanlış anlaşılmasın, ismini bile bilmiyorum, ne konuştuk diye sorulsa ne o bir şey anladı ne de ben, öyle bir şey : ddd
Çok iyi biri, iyi niyetli, hep mutlu olsun, çokça da zengin olsun. Sağlıcakla kal : dd

Ekli dosyayı görüntüle 111631
1004 mesaj mı? Bebi daha eski tanıyorsun. Yarısının yarısı bile konuşmadık fjjfjfj

Ekli dosyayı görüntüle 111631
Ona paradan bahset. Lidce bile konusur
Asfkj
Bense tam tersiyimdir , para muhabbetinden nefret ederim

tumblr_n4ln7ywDyT1rj4aloo1_500.gif

Sade ile aramızda ki bağ çok farklı , çokta seviyorum. Bugüne kadar kimse aramıza giremedi. Bazen çok kızdım , bazen beraber çok güldük , bazen de beraber oturup ağladık... Çok uzun zaman oldu birbirimizi tanıyalı bu zaman zarfında hiç birbirimizi kırdığımızı hatırlamıyorum . (benim ona bağırıp çağırmalarım hariç :D) Şimdi mutlu bir yola adım attı, dilerim ki bu mutlu adımda her geçen gün mutluluğuna mutluluk katsın , sevinçler hep ensesinde olsun. Çok mutlu ol güzelim , çok mutlu olun ... İçin dışın bir , asla bugüne kadar arkadan iş çeviren , palavracı olmadın. Her zaman kendi halinde , kimseyi kırmamaya özen gösteren , affeden oldun. :kalp:
Mutluluktan ağla olur mu seni çok seviyorum :*

tumblr_n4ln7ywDyT1rj4aloo1_500.gif

Sade ile aramızda ki bağ çok farklı , çokta seviyorum. Bugüne kadar kimse aramıza giremedi. Bazen çok kızdım , bazen beraber çok güldük , bazen de beraber oturup ağladık... Çok uzun zaman oldu birbirimizi tanıyalı bu zaman zarfında hiç birbirimizi kırdığımızı hatırlamıyorum . (benim ona bağırıp çağırmalarım hariç :D) Şimdi mutlu bir yola adım attı, dilerim ki bu mutlu adımda her geçen gün mutluluğuna mutluluk katsın , sevinçler hep ensesinde olsun. Çok mutlu ol güzelim , çok mutlu olun ... İçin dışın bir , asla bugüne kadar arkadan iş çeviren , palavracı olmadın. Her zaman kendi halinde , kimseyi kırmamaya özen gösteren , affeden oldun. :kalp:
Mutluluktan ağla olur mu seni çok seviyorum :*

Çok tşk ederim canım benim..
Çok seviyorum iyi ki hayatımdasın.. ❤❤

Bu ortamlarda bulunabilecek nadide bir çiçek. Çok düzgün biri. Seviyorum ben onu. Hiç bana sinir bozucu gelen yanı olmadı. Fal ve burç gurusu. Burçdaşım. Kovaları ayrı bir seviyorum. Önce de öyleydi. Şimdi de böyle.
çok çok mutlu olsunlar <3

Bu ortamlarda bulunabilecek nadide bir çiçek. Çok düzgün biri. Seviyorum ben onu. Hiç bana sinir bozucu gelen yanı olmadı. Fal ve burç gurusu. Burçdaşım. Kovaları ayrı bir seviyorum. Önce de öyleydi. Şimdi de böyle.
çok çok mutlu olsunlar <3
Çok tşkederim canım..
Darısı başına diyelim.. :p

Kaç sene küs kaldık len biz? Kfjf Benim hatırladığım iki senesi vardır. Küstüğünden haberim olmadı, sonra anladım. Çok saçmaydı Sade, haberin olsun. Sonra bir ara 2023 depremiyle birlikte barışır gibi olduk; sonra da ben bir şeye kızdım :d Sorsan hiçbir şey yok, bu saçma sapan yerde bir anna ile bir de sade ile aramıza bir dönem soğukluk girmesinin gerçek bir sebebi yoktur. İkisi de benim için çok özel insanlardı ve hala öyleler. O yüzden ki, ufak bir etkileşim kalplerin yumuşamasına sebep oluyor. Bazen böyle şeyler olur, ayrı kalınan dönemde nasıl davranıldığı önemlidir. Bütün iyi temennilerin ve iyi cümlelerin kulağıma geldi:* Ben de aynı cümleleri kurdum. İletişimimizin koptuğu döneme dair tek üzüldüğüm şey; çok üzüldüğün dönemde yanında olmamamdı, bu da benim seçimimdi, bu yüzden üzgünüm. Neyse ki o da geldi geçti, mutluluğunu biliyorum. Bu forumda herkes için yalan yanlış şeyler söyleniyor, boşver onları; hepimiz hakkında söyleniyor; sen tanıdığıma en sevindiğim ve samimi bulduğum insanlardan birisin. Seviyorum seni canım, kızdığım dönemlerde de seviyordum ama kızgındım kfjf Öpüyorum, huzur ve mutluluk hep seninle olsun.

Son düzenleme:
Geri