Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayy çok güzel altınlar.. ♡Her asiret gelini gordugumda sadeyi hayal ediyorum. Evet altinlar yuzunden♡
Hele helee hemen gel bakalım sen yatırımımızı yapalım.. :pElime gelecek yıllara ait bir tüyo geçti, hem de bizzat Aret Vartanyan eğitiminden...
paylaştığı coinleri not aldım, adam projelerini sağlam görerek tüyo verdi.
bunu kayınçomla paylaşırsam biliyorum ki mutlu olacak...
ama paylaşır mıyım hemen, bilemedim.... .p
Umarım yüzükler alınmıştır. Haftaya ev fiyatına yüzük almanızı istemem…Yüzük haftaya takılacak bi sorun çıkmazsa..
Şeker tutarsın sen iki ananın arasına girip..Yüzüğü her acıdan cekip at Sade... Bir de nikah şahitliği için teklif bekliyordum ama duydum ki zengin şahit istiyormuşsun.. o da ben de yok...
o halde girişte karşılama komitesine alsana beni.... iki ananın arasında dururum....
Öyle deme Mrt bekledikce değerlenir. İstersen annenin o 55 senelik kap kacaklarını Bares für Rares'e götür göreceksin ne kadar değerli olduklarını.ögüt vermekde benden olsun
gelen hediyeleri lütfen hepsini kullan eskimesin diye yillarca bir kösede durmasin annemim yaptigi gibi
köydaki evde 55 senelik kap kasik tabaklar halan duruyor yahu
Öyle deme Mrt bekledikce değerlenir. İstersen annenin o 55 senelik kap kacaklarını Bares für Rares'e götür göreceksin ne kadar değerli olduklarını.
Tabiiki kullanmakta önemli.haklisin antik deyeri olabilir
ama zamaninda kullanmayinca antik olsa napim