ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
Elime gelecek yıllara ait bir tüyo geçti, hem de bizzat Aret Vartanyan eğitiminden...
paylaştığı coinleri not aldım, adam projelerini sağlam görerek tüyo verdi.
bunu kayınçomla paylaşırsam biliyorum ki mutlu olacak...
ama paylaşır mıyım hemen, bilemedim.... .p

Elime gelecek yıllara ait bir tüyo geçti, hem de bizzat Aret Vartanyan eğitiminden...
paylaştığı coinleri not aldım, adam projelerini sağlam görerek tüyo verdi.
bunu kayınçomla paylaşırsam biliyorum ki mutlu olacak...
ama paylaşır mıyım hemen, bilemedim.... .p
Hele helee hemen gel bakalım sen yatırımımızı yapalım.. :p

Yüzüğü takmış evleniyor. Bi yastıkta kocayınız efenimler. Yüzüğe bakim

Yüzüğü her acıdan cekip at Sade... Bir de nikah şahitliği için teklif bekliyordum ama duydum ki zengin şahit istiyormuşsun.. o da ben de yok...
o halde girişte karşılama komitesine alsana beni.... iki ananın arasında dururum....

hayirlisi insallah
bu konuda problem cikarsada kadinlar cikartir

Yüzüğü her acıdan cekip at Sade... Bir de nikah şahitliği için teklif bekliyordum ama duydum ki zengin şahit istiyormuşsun.. o da ben de yok...
o halde girişte karşılama komitesine alsana beni.... iki ananın arasında dururum....
Şeker tutarsın sen iki ananın arasına girip..

hiçbir şey için geç değil. bu yoldan dönebilirsiniz. 2023 seçimlerini bekleseydiniz bari.

ögüt vermekde benden olsun

gelen hediyeleri lütfen hepsini kullan eskimesin diye yillarca bir kösede durmasin annemim yaptigi gibi

köydaki evde 55 senelik kap kasik tabaklar halan duruyor yahu

ögüt vermekde benden olsun

gelen hediyeleri lütfen hepsini kullan eskimesin diye yillarca bir kösede durmasin annemim yaptigi gibi

köydaki evde 55 senelik kap kasik tabaklar halan duruyor yahu
Öyle deme Mrt bekledikce değerlenir. İstersen annenin o 55 senelik kap kacaklarını Bares für Rares'e götür göreceksin ne kadar değerli olduklarını.

Öyle deme Mrt bekledikce değerlenir. İstersen annenin o 55 senelik kap kacaklarını Bares für Rares'e götür göreceksin ne kadar değerli olduklarını.

haklisin antik deyeri olabilir
ama zamaninda kullanmayinca antik olsa napim

Geri