ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
Sade çok tatlı değil mii? Çok hoşuma gidiyor bu kızcağız.
Naif, kibar, gülmesini ve gülüp geçmesini bilen. Mizahı güzel hanım hanımcık ay yerim :d

Geçenlerde bir miktar çirkefleşip banlandığını da gördük ama herkesin sabrının bir sınırı vardır o yüzden hiç garipsemedim. Benim için hala hanım hanımcıklığını koruyor :d

Hep güzel insanlarla karşılaş, güzel şeyler yaşa. Kendini sev ve kendini koru.
Umarım bir gün karşılıklı kahve içeriz. Türk kahvesi.
Duble olan.

Öpüyorum.
Haha bencede çok tatlı hanım hanimcik..
Arada tunceli damarım atıyor sanırım olur okadar..
Umarım kahveyi kamp yaparken közde iceriz..
Öptüm..

bir iki gündür sessiz takılıyor, kesin ya zengin oldu ya da sinsirellalık yapacak .dagdkja

Nice yıllara sevgili @Sade
Yeni yaşının sağlık ve mutluluk dolu geçmesini dilerim.

sade hnm... hakkındaki düşüncelerimi merak edişi sebebiyle kendimi burada buldum. (şaka şaka zaten edecektik bi ziyaret)
yazım yanlışları, iki noktası ve ojeleriyle meşhurdu bi ara benim için. artık neden böyle paylaşımlar yapmıyorsun? oje bile aldı başını gidiyor dimi... olsun sen olanları sergile bize.
kahve sever. orta şekerli ltfn. fincan sevdan da var mı kız? bunu bilmiyorum ama vardır gibi geldi. evine eşya almamak için her yolu deniyor bu arada. ama üzgünüm sadiş o paralara kıyılacak...
iyi niyetli, düşünceli. birini sevdi mi sanki böyle istiyor hep gözünün önünde olsun. herkese karşı değil ama sahiplenici bir yanı var.
sahile karşı sarma yer miyiz bilmiyom ama bi kahve içeriz he... senden. evet senden nolmuş?
hahösjb cimrimem ya. o kadar birbirimizle uğraşıyoruz ki bu konuda. neyse anlayışlı işte. kaprisine falan denk gelmedim henüz.
umarım hep mutlu olursun. <3

sade hnm... hakkındaki düşüncelerimi merak edişi sebebiyle kendimi burada buldum. (şaka şaka zaten edecektik bi ziyaret)
yazım yanlışları, iki noktası ve ojeleriyle meşhurdu bi ara benim için. artık neden böyle paylaşımlar yapmıyorsun? oje bile aldı başını gidiyor dimi... olsun sen olanları sergile bize.
kahve sever. orta şekerli ltfn. fincan sevdan da var mı kız? bunu bilmiyorum ama vardır gibi geldi. evine eşya almamak için her yolu deniyor bu arada. ama üzgünüm sadiş o paralara kıyılacak...
iyi niyetli, düşünceli. birini sevdi mi sanki böyle istiyor hep gözünün önünde olsun. herkese karşı değil ama sahiplenici bir yanı var.
sahile karşı sarma yer miyiz bilmiyom ama bi kahve içeriz he... senden. evet senden nolmuş?
hahösjb cimrimem ya. o kadar birbirimizle uğraşıyoruz ki bu konuda. neyse anlayışlı işte. kaprisine falan denk gelmedim henüz.
umarım hep mutlu olursun. <3
He he benden pinti araba senden kahve benden olur o zaman..
Teşekkür ederim sen de hep mutlu ol..

Düğününe düğün hediyelerinin vazgeçilmezi borcam yollamayı düşünüyorum. : D

Geri