ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
sade sabredip sabredip "başlarım ulan" diyordur

Merhaba Sade... bu sen misin..yoksa sen mi sandım...
Biri çimdiklesin beni...şöyle ışığa gel de göreyim...
Beni dümdüz eden,o yalandan da yalan gözlerini...
Merhaba Sade.... Künefeciden mi çıktın güzelim? bak yine şapşal ettin bizi...
Oysa ne güzel unutmuştuk... ve ne güzel sona ermişti, o gerzek aşk-ı memnu...
Hani, son bölümde sen yamuk yapıp.. fabrikatör Gökhan bey'in bağcılardaki köşküne gitmiştin...
Hani, arkadaşım Larien'in yanında beni acayip refüze etmiştin...beni secmeyip Gökhanı tercih etmiştin... ve işte o an gözümde, eskicinin bile almadığı bir eski eşya gibi bitmiştin.......
Merhaba Sade....
Sabaha kadar yemek yiyen... pişmanlıklar denizinin biletsiz yolcusu...Merhaba, artis..
Belki de sen haklıydın... de /da işleri bize göre değildi....
Bu mahallede ne bahtım açılır, ne de boyum uzardı.....
Üstelik anam dediydi.. ve sokağınız,
acını kaldıramayacak kadar dardı.... o ne öyle hem araba koyacak yer yoktu.......

Merhaba Sade... bu sen misin..yoksa sen mi sandım...
Biri çimdiklesin beni...şöyle ışığa gel de göreyim...
Beni dümdüz eden,o yalandan da yalan gözlerini...
Merhaba Sade.... Künefeciden mi çıktın güzelim? bak yine şapşal ettin bizi...
Oysa ne güzel unutmuştuk... ve ne güzel sona ermişti, o gerzek aşk-ı memnu...
Hani, son bölümde sen yamuk yapıp.. fabrikatör Gökhan bey'in bağcılardaki köşküne gitmiştin...
Hani, arkadaşım Larien'in yanında beni acayip refüze etmiştin...beni secmeyip Gökhanı tercih etmiştin... ve işte o an gözümde, eskicinin bile almadığı bir eski eşya gibi bitmiştin.......
Merhaba Sade....
Sabaha kadar yemek yiyen... pişmanlıklar denizinin biletsiz yolcusu...Merhaba, artis..
Belki de sen haklıydın... de /da işleri bize göre değildi....
Bu mahallede ne bahtım açılır, ne de boyum uzardı.....
Üstelik anam dediydi.. ve sokağınız,
acını kaldıramayacak kadar dardı.... o ne öyle hem araba koyacak yer yoktu.......
Yaaaa gece ben uyurken senin beni düşünüp bu şiiri yazman beni çok mesut etti..
Şuan mutluluktan aynen böyleyim..

X e bak ya gökhan i al gel demiş hem gökhani banla hem al gel..
Gelir miyiz namumkun..
Düşünsene üçünüz buluşuyorsunuz.. Bir mekan da oturuyorsunuz... gökhan "abi biraz rahat ol.. kasıntı olma relaks ol waw" diyormuş.. X'de " cık dışarı gökhan" diyip oradan da yolluyormuş.........

Düşünsene üçünüz buluşuyorsunuz.. Bir mekan da oturuyorsunuz... gökhan "abi biraz rahat ol.. kasıntı olma relaks ol waw" diyormuş.. X'de " cık dışarı gökhan" diyip oradan da yolluyormuş.........
Düşünemiyorum djsjek
Çok zit iki karakterin ortasında kendimi düşünemiyorum bilee..

çok canım. arkadaşım, hatırlı kardeşcağızım. çok seviyorum. battaniyem, çayım, kahvemle birlikte tüm elitliğim ve seksiliğimle balkonda bekliyorum.

"üye sözlük" ve "yeni profil mesajları" bölümlerinin ne olduğunu henüz kavrayamadığım zamanlar genel alan sanarak üstteki söylevi dile getirmişim.
beni hiç bozmamış li-ke vermiş, tatliş ya..

ben sade için ne yazmış olabilirim diye 20. sayfadan okumaya başladım ki çabuk bitsin, meğer beyanım 9. sayfada imiş. resmen 11 sayfa zarardayım.

kısa bir süre selamünaleyküm'leşmiştik fakat sonraları eylemlerimiz "hahaha" ve "li-ke" minvalli evrildi.
geçenler de bana bi çıkışmıştı ama kesin unutmuştur çünkü tatliş ya..

esas olay ise profilinde ki kadın görselini o sanmıştım, ay yok ne beni yaaa demişti, tertemiz saf olduğum dönemler slslsji
güldüm çünkü bence komik.

sevdiğini ve sevildiğini görmekten hoşnut oluyorum çünkü tatliş ya..
övesimde vardı ama ay yoruldum, müsait zamanda inş.

yolu ve bahtı açık olsun.

"üye sözlük" ve "yeni profil mesajları" bölümlerinin ne olduğunu henüz kavrayamadığım zamanlar genel alan sanarak üstteki söylevi dile getirmişim.
beni hiç bozmamış li-ke vermiş, tatliş ya..

ben sade için ne yazmış olabilirim diye 20. sayfadan okumaya başladım ki çabuk bitsin, meğer beyanım 9. sayfada imiş. resmen 11 sayfa zarardayım.

kısa bir süre selamünaleyküm'leşmiştik fakat sonraları eylemlerimiz "hahaha" ve "li-ke" minvalli evrildi.
geçenler de bana bi çıkışmıştı ama kesin unutmuştur çünkü tatliş ya..

esas olay ise profilinde ki kadın görselini o sanmıştım, ay yok ne beni yaaa demişti, tertemiz saf olduğum dönemler slslsji
güldüm çünkü bence komik.

sevdiğini ve sevildiğini görmekten hoşnut oluyorum çünkü tatliş ya..
övesimde vardı ama ay yoruldum, müsait zamanda inş.

yolu ve bahtı açık olsun.
9 sayfa geldim ne yazdığını okumak için yordun beni ama olsun:d
Inan neden çıkistigimı hatırlamıyorum ya oluyor bende arada karadenizli olmasamda arada karadeniz damarim tutuyor sanırım elit çizgimden dışarı çıkıyorum :D kusura bakma..
Teşekkür ederimm seninde yolun bahtin açık olsun kral ile beraber..

• Beğen
Tepkiler: Sux
Hiç banlanmadım diye havalar atışın aklıma geldikçe gülüyorum.. sonra kendi banlanışım aklıma geliyor... cok acıklı şeyler bunlar...

Son düzenleme:
İnşallah geldiğinde bana kufur edersin de yine banlanırsın....

Geri