ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü
sade'yi ilk başta gördüğümde aklıma hep audrey hepburn geliyordu daha önce de demiştim, neden bilemiyorum. daha uzak ve kendi halinde duruyordu, yine kendi halinde ama sanki biraz daha sohbetlerin, muhabbetlerin içinde artık. öyle olunca biraz daha dikkatimi çekti tabii, farklı bir havası var. iyimser, sevimli, bazen böyle kendiliğinden doğal komik insanlar olur ya çabasız, heh işte sade öyle, komik. birkaç kez aşırı kısa bilgilendirmeli dm'lerimiz oldu-aşırı kısa bilgilendirmeyi allah aşkına açıklasana melo-, belki sohbetimiz olsa daha çok şey yazabilirdim de gördüğüm kadarıyla olan sade'yi çok eğlenceli buluyorum... ve maalesef bekar olan iki kuzenim asla evlenmek istemiyor. :(
ojelerini de seni de yedirmeyiz! hep böyle kal.

sade'yi ilk başta gördüğümde aklıma hep audrey hepburn geliyordu daha önce de demiştim, neden bilemiyorum. daha uzak ve kendi halinde duruyordu, yine kendi halinde ama sanki biraz daha sohbetlerin, muhabbetlerin içinde artık. öyle olunca biraz daha dikkatimi çekti tabii, farklı bir havası var. iyimser, sevimli, bazen böyle kendiliğinden doğal komik insanlar olur ya çabasız, heh işte sade öyle, komik. birkaç kez aşırı kısa bilgilendirmeli dm'lerimiz oldu-aşırı kısa bilgilendirmeyi allah aşkına açıklasana melo-, belki sohbetimiz olsa daha çok şey yazabilirdim de gördüğüm kadarıyla olan sade'yi çok eğlenceli buluyorum... ve maalesef bekar olan iki kuzenim asla evlenmek istemiyor. :(
ojelerini de seni de yedirmeyiz! hep böyle kal.

Uzaktan uzağa birbirimizi seviyoruz evet bence seviyoruzz.. haha arada meloo hadi meloo diye dm atıyorum kırk yıllık arkadaşız sanki meloo diye dm atıyorum kıza sjsj
Birazda arada yosun ve juju referansı var ondan birbirimize daha poncik geliyoruz.. Sohbetimiz olsa var yaa buralar alev alır juju ve yosun u kesin unuturuz sbsns

Ben bu arkadaşlığınızın neresindeyim?
Hiçbir yerde adım geçmemiş. ÜZÜCÜ.

Eskiden cidden çok kendi halimde takılıyordum sonra buradaki insanlara baka baka çenem düştü.. Uzum üzüme baka baka karardı..
Hem zaten sevdiğim insanlarla samimiyim sevmedigim insanları görmezden geliyorum..

çok sempatik. oje konusunda ise oldukça yeteneksiz:( gördükçe anksiyetem hastalanıyor. imkanım olsa gidip ben sürcem....
kahve var mı sade? varsa içerim elinden(ojesiz)....

hala nico ve yosun beni seviyor diye küstüğünü unutamıyorum sade.....
onu da ekleyeyim de, bil yani... :D
referanslarımız cidden çok sağlam, referansın ne kadar önemli olduğunu bu vesileyle anlamış bulunuyoruz, hepinizi öpüyorum nico dahil.

Izmirde deprem oldugunda ilk aklima gelen kisiydi. Sevgisini de, kiskancligini da, huznunu de, mutlulugunu da her turlu yansitiyor bu da cok hosuma gidiyor, Sade gibi duz insanlari seviyorum ben, canim elticigim **

Izmirde deprem oldugunda ilk aklima gelen kisiydi. Sevgisini de, kiskancligini da, huznunu de, mutlulugunu da her turlu yansitiyor bu da cok hosuma gidiyor, Sade gibi duz insanlari seviyorum ben, canim elticigim **

Beni sevdiğini değer verdiğini ve güvendiğini o kadar iyi hissediyorum ki beni çok mutlu ediyor..
Inşallah seninle hollanda sokaklarında hollanda ineklerine yem veririz..
Seviliyorsun elticigim ♡

Önce tavuklara yem verin inekler beklesin... eltini hiç takip etmiyorsun hiç... :D

Ay tansiyonum düştü. Renge bak.. Tanrım..
Şaka bir yana kızdırmalarıma hiç alınmaz. E bu benim için bulunmaz nimet. Kalp cinim<3

Geri