X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Adadan gonderildi, izleyicilerin gozleri yasli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adadan gonderildi, izleyicilerin gozleri yasli.
Duyduğuma göre hepsini tehdit etmişsiniz gönderilmem yönünde..
Sade'mmm yanlış zamanda girdik yarışmaya kulisi X yapıyor hepsi mecbur uyuyor![]()
Aaaaa Sade İbrahim bey öyle yapmaz canım yanlış düşünmüşsün en son elememek istediği kişi sen olurdun ben olurdum yanlış düşünme kuzummmmm aman X bey yapmazKendine sahip çık arkamdan gelme.. X ile samimi ol..
Aaaaa Sade İbrahim bey öyle yapmaz canım yanlış düşünmüşsün en son elememek istediği kişi sen olurdun ben olurdum yanlış düşünme kuzummmmm aman X bey yapmaz
(peki benim önce elemek yazıp sonradan elememek olarak düzeltmem bu bir işarettti galiba kulisi yapan neyse tıp)
fakir,fakirdi,fakirler!
o benim çiçeğimmmmm oje sürmeyi biliyor ama size inat özellikle bana inat çirkin sürüyor :=) mutluluk perisi olabilir şu aralar hepimize dağıtır mısınız biraz hanımefendi buna ihtiyacımız var:=)))
Ojeleriyle meshur kizrenk secimleri hos..
bi sey daha Kötü sürsek bile bir Iki Yikamada düzeliyor bencegözlemledigim kadariylen
)
ne kadar soğuk görünse de yaklaşınca öyle olmadığını anladığınız bir üye. bir o kadar da deli ve samimi. aklındaki dilinde. hafif alıngan kızçe ama o kadar da olsun. oje konusunda ne kadar eleştirilirse eleştirilsin o tırnakların güzelliğini ojeyi etlerine sürüyor olman değiştirmez gözde.... yeni evimizin ilk misafiri olmasını diliyorum, seviyorum, kocaman da öpüyorum<3
Canımsın seviyorum seni..Forumdaki ilk göz ağrım diyebilirim kendisi için. Ona takılmayı birçok şeye değişmem.
Seviliyorsun sirke güzeli.
Kendisini tanımak isterdim.(yılbaşı hediyesi için hala adres bilgilerini vermedi)
Haha oje göndererek alay mi edeceksiniz need beyyy![]()