ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü
Kendine sahip çık arkamdan gelme.. X ile samimi ol..
Aaaaa Sade İbrahim bey öyle yapmaz canım yanlış düşünmüşsün en son elememek istediği kişi sen olurdun ben olurdum yanlış düşünme kuzummmmm aman X bey yapmaz:D
(peki benim önce elemek yazıp sonradan elememek olarak düzeltmem bu bir işarettti galiba kulisi yapan neyse tıp:D)

• Beğen
Tepkiler: X
Aaaaa Sade İbrahim bey öyle yapmaz canım yanlış düşünmüşsün en son elememek istediği kişi sen olurdun ben olurdum yanlış düşünme kuzummmmm aman X bey yapmaz:D
(peki benim önce elemek yazıp sonradan elememek olarak düzeltmem bu bir işarettti galiba kulisi yapan neyse tıp:D)

O yarışmaya geri çağırırlar beni ben gelmem..

o benim çiçeğimmmmm oje sürmeyi biliyor ama size inat özellikle bana inat çirkin sürüyor :=) mutluluk perisi olabilir şu aralar hepimize dağıtır mısınız biraz hanımefendi buna ihtiyacımız var:=)))

Evet ben mükemmel oje sürüyorum görüyorsunuz zaten bunu :p
Hep mutlu olalım çok mutlu olalım ♡

Ojeleriyle meshur kiz :) renk secimleri hos..
bi sey daha Kötü sürsek bile bir Iki Yikamada düzeliyor bence :D gözlemledigim kadariylen :))

ne kadar soğuk görünse de yaklaşınca öyle olmadığını anladığınız bir üye. bir o kadar da deli ve samimi. aklındaki dilinde. hafif alıngan kızçe ama o kadar da olsun. oje konusunda ne kadar eleştirilirse eleştirilsin o tırnakların güzelliğini ojeyi etlerine sürüyor olman değiştirmez gözde.... yeni evimizin ilk misafiri olmasını diliyorum, seviyorum, kocaman da öpüyorum<3

ne kadar soğuk görünse de yaklaşınca öyle olmadığını anladığınız bir üye. bir o kadar da deli ve samimi. aklındaki dilinde. hafif alıngan kızçe ama o kadar da olsun. oje konusunda ne kadar eleştirilirse eleştirilsin o tırnakların güzelliğini ojeyi etlerine sürüyor olman değiştirmez gözde.... yeni evimizin ilk misafiri olmasını diliyorum, seviyorum, kocaman da öpüyorum<3

Ya canımsın hem kalbin güzel hem kendin güzelsin:*
Ay hadi inşallah elimde çiçekle misafiriniz olmaya hazırım:d
Kediyi evden gönderirsin inşallah:D
Öpüyorum seviyorum çok ♡

Forumdaki ilk göz ağrım diyebilirim kendisi için. Ona takılmayı birçok şeye değişmem.
Seviliyorsun sirke güzeli.

Geri