-
-
-
-
bugün daimi eczanemize ilaç almaya gitmiştim iş ödeme kısmına geldiğinde cüzdanımın yanımda olmadığını fark ettim.
dönüşte ödeyebilir miyim? diye sorduğumda eczacı; saçmalama abi sormana bile gerek yok bir ara uğrar bırakırsın dedi.
"estağfirullah tabiiki ya da elbette sorun değil dönüşte bırakabilirsin" demesini yeğlerdim.
bu sözü bana karşı kullanabilme gerekçesini sürekli karşılaşıyor olmamıza ve gündelik ağız alışkanlığına bağlıyor olsam da hoş karşılamıyorum.
ben ona hep x bey diye hitap ediyorum.
insanların düzgün konuşamamasına tahamülüm çok azaldı.
bizim kral, şehir dışında olduğum ve yollar kapandığı için merak edip babama özkan geldi mi? diye sormuş. babam da hayırdır? karşılığını verince "bak abi, sen fark edemiyor olabilirsin ama biz abi kardeşiz ve kardeşimi merak edip sorduğum için böyle bir tavır takınmamalısın" demiş.
babam da ancak haklısın diyebilmiş ve sohbet sonlanmış.
geçen aylardan birinde komşuya gelen marangoz elini omzuma atmıştı..
tuhaf tuhaf işler, hareketler ve söylevler..
dönüşte ödeyebilir miyim? diye sorduğumda eczacı; saçmalama abi sormana bile gerek yok bir ara uğrar bırakırsın dedi.
"estağfirullah tabiiki ya da elbette sorun değil dönüşte bırakabilirsin" demesini yeğlerdim.
bu sözü bana karşı kullanabilme gerekçesini sürekli karşılaşıyor olmamıza ve gündelik ağız alışkanlığına bağlıyor olsam da hoş karşılamıyorum.
ben ona hep x bey diye hitap ediyorum.
insanların düzgün konuşamamasına tahamülüm çok azaldı.
bizim kral, şehir dışında olduğum ve yollar kapandığı için merak edip babama özkan geldi mi? diye sormuş. babam da hayırdır? karşılığını verince "bak abi, sen fark edemiyor olabilirsin ama biz abi kardeşiz ve kardeşimi merak edip sorduğum için böyle bir tavır takınmamalısın" demiş.
babam da ancak haklısın diyebilmiş ve sohbet sonlanmış.
geçen aylardan birinde komşuya gelen marangoz elini omzuma atmıştı..
tuhaf tuhaf işler, hareketler ve söylevler..