Blackheart
Gümüş Üye
Tıraştan sonra ilk işi çay eşliğinde sigara içmek oluyor..Senin ki de dayıyor mu omzuna?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tıraştan sonra ilk işi çay eşliğinde sigara içmek oluyor..Senin ki de dayıyor mu omzuna?
Biliyordum...Tıraştan sonra ilk işi çay eşliğinde sigara içmek oluyor..
selam alt kültür melnur geçen hafta bir mağazada renkli kupa bardaklar görmüştüm biraz daha farklıları var mı? bakındım ama göremedim diyerek mağaza sahibine sordum "la var tabi ya, gel la gel şu tarafta" demişti.Eczacı kesin senin gibi "üst kültürlü" değildir, idare et kusuruna bakma, alt kürtürlü olduğu için öyle davranmıştır.
İdare et sen de canım herkes senin gibi üst kültür olamaz.selam alt kültür melnur geçen hafta bir mağazada renkli kupa bardaklar görmüştüm biraz daha farklıları var mı? bakındım ama göremedim diyerek mağaza sahibine sordum "la var tabi ya, gel la gel şu tarafta" demişti.
o an kusura bakmayıp idare ediverdim ama aklıma doğrudan sen gelmiştin.
Özellikle esnafla samimiyeti hiç sevmem. O yüzden berberim dışında yıllardır gittiğim bir esnaf bulunmaz.
Ne güzel işte Vera Hatun, karşılıklı hisler söz konusuEsnafta sizlerle samimiyeti sevmiyor , bilin istedim ahaha
genç esnaflar rahatsız : )