Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte benim saçımı o lanet şey mahvediyordu.![]()
Bilmiyorum serap saçımı çok döküldü mesela yıprandı. Ben hassas hatunum bi kerenasil mahvediyordu ya?
bana kuaforum verdi ve tatilde kullaniyordum fonsuz dolasmam icin tek sebepti valla:zuha:
Ben su ile okudum. Doğum kontol hapı iyiymiş de bi görseler yanlış anlaşılır.Yengemden istiyim.
Nette çok karışım var. Yılan yağı da duydum.
Bilmiyorum serap saçımı çok döküldü mesela yıprandı. Ben hassas hatunum bi kereöyle şeyleri kullanamıyorum. :haha:
benim saclarim bu kadar oynamaya dayaniyor neyse ki unlu olsam bu kadar ugrasmazdim herhalde:p
bilemiyorum canım benim burda konu hassaslık :lelele:
ben hassas degilim valla her ay ve her hafta duzenli bakim yapiyorum uc haftadir fon cektirmiyorum
uzadi ve bu azimle yaza uzun sacli olucam eskisi gibi:zuha:
citcit kullaniyorum ozel zamanlarda![]()
Hım sıkıntı o zaman işte benim saçlarım uzun çok çabuk da uzar mesela ama şu son zamanlarda çok dökülüyor. Yememe içmeme de dikkat ediyorum ama nebilim. Fönle falan uğraşamıyorum pırasa gibi saçlarım var benimde kıvırcık olsun istiyorum ama tutmuyor işte naparsın :/
öneriler harika ben de uzamıyor diye kestirmeyi düşünüyordum. eczaneye gidiyorum şimdi![]()
Sarımı olmadı serapppdalgali sari saclarimi sana verebilirim:p