saçları uzatmak için

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
Malzemeler: Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).

Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

bunun başlığı 3 ayda belinize kadar uzatan formül diyor :kiki:

Ben su ile okudum. Doğum kontol hapı iyiymiş de bi görseler yanlış anlaşılır. :D Yengemden istiyim. :D Nette çok karışım var. Yılan yağı da duydum.

yilan yagi cok igrenc:(((
badem yagi o ve susam yagi karistirip ta kullanabilirsin

ben de kiz kardesimden hap itemeyi planliyorum eczaneden fislenmiyim sonra:zuha:

:D bilemiyorum canım benim burda konu hassaslık :lelele:

ben hassas degilim valla her ay ve her hafta duzenli bakim yapiyorum uc haftadir fon cektirmiyorum:(
uzadi ve bu azimle yaza uzun sacli olucam eskisi gibi:zuha:
citcit kullaniyorum ozel zamanlarda:(

ben hassas degilim valla her ay ve her hafta duzenli bakim yapiyorum uc haftadir fon cektirmiyorum:(
uzadi ve bu azimle yaza uzun sacli olucam eskisi gibi:zuha:
citcit kullaniyorum ozel zamanlarda:(

Hım sıkıntı o zaman işte benim saçlarım uzun çok çabuk da uzar mesela ama şu son zamanlarda çok dökülüyor. Yememe içmeme de dikkat ediyorum ama nebilim. Fönle falan uğraşamıyorum pırasa gibi saçlarım var benimde kıvırcık olsun istiyorum ama tutmuyor işte naparsın :/

öneriler harika ben de uzamıyor diye kestirmeyi düşünüyordum. eczaneye gidiyorum şimdi :D

Hım sıkıntı o zaman işte benim saçlarım uzun çok çabuk da uzar mesela ama şu son zamanlarda çok dökülüyor. Yememe içmeme de dikkat ediyorum ama nebilim. Fönle falan uğraşamıyorum pırasa gibi saçlarım var benimde kıvırcık olsun istiyorum ama tutmuyor işte naparsın :/

dalgali sari saclarimi sana verebilirim:p

öneriler harika ben de uzamıyor diye kestirmeyi düşünüyordum. eczaneye gidiyorum şimdi :D

kamki sinameki kürüne birlikte başlayalım fotoğraflarla uzayıp uzamadığını kontrol ederiz, ne dersin?? askdakf. -kadınlar kulübü'nde işler böyle yürüyo-

iki yanağın arasına kadar uzatmak da hoş değil yani bakıyorsun ortada 2 ayaklı yürüyen bir saç var, zübbhnallah.
uzun saç sıkıntı, severiz ama sıkıntı, sıcak, 701 derece filandı dün, sıcaktan havale geçirdik, bu sıcaklarda uzun saç ölüm olur, en güzeli kellik, kadın erkek herkes kel olmalı.

Geri