saçları uzatmak için

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
arkadaşlar selam. geçenlerde kırıklar gitsin diye saçlarımı kestirdim. kestirmeden önce baya uzundu, şimdi hızlıca uzasın istiyorum. yazın gliss sıvı saç kremi kullanmıştım, o kırıkları kapatınca çok hızlı uzatmıştı ama şimdi kırık yok saçlarımda. o yüzden başka şeyler denemek istiyorum.
herkes çam terebentin vs. diyo ama güvenemiyorum yıpratır diye. internette sinameki kürü diye bi şey var. sinameki, tatlı badem yağı ve bemiks ampulle yapılıp saça sürülüyomuş. bunu uygulayıp memnun olan var mı? ya da saçı uzatmak için yaptığınız başka bi şey? yardımcı olursanız süper olucak.

malumat askolsun bana guvenmiyor musun?:p
sana secenekler sunuyorum

1. cam terebentini sampuana dok kullan
2.badem yagi
3.dogum kontrol hapini sampuana karistir oyle kullan
4. susam yagi,yilan yagi,zeytinyagi uclusunu banyodan 1 saat evvel saclara sur :p

daha ne diyeyim ayol

:D kamki güvenmemek değil de çam terebentin herkeste olumlu sonuçlar doğurmamış. ayrıca şampuana doğum kontrol hapı karıştırmayı bugün okudum şok oldum. hayatta yapmam onu. :D

:D kamki güvenmemek değil de çam terebentin herkeste olumlu sonuçlar doğurmamış. ayrıca şampuana doğum kontrol hapı karıştırmayı bugün okudum şok oldum. hayatta yapmam onu. :D

hahaha ben de annem den korkuyorum yoksa valla yapardim:D
bunlarin hesini bana 6 yillik kuaforum onerdI cam terebentin super birsey valla citcit kullaniyordum cikardim onlari dusun.

Serap'ın dediklerini yeni duyuyorum yemin ederim :D şey yap çok sık şampuanını değiştirme mesela. Benim de saçlarım çok dökülüyor ya dur senin konunu kirletmeyeyim ben kendi konumu açarım defoldum :p

malumatfuruş çam terebentin ben çok kullandım; aksine saçları gürleştiriyor, yeni saç çıkarıyor; ama uzatmaya etkisi olduğunu duymadım. Bi tane iksir sunayım sana kokusu biraz kötü ama el mecbur. :)

2adet yumurtaya bir bardak sıcak su koyup karıştır, 15 dakika beklet sonra yıka saçlarını.

Bi de bioblas'ın sarmaşık özlü hızlı saç uzatan formullu sampuanini tavsiye ederim.

La mariposa doğum kontrol hapı? :D

çam terebentin saçları gürleştirip parlatıyomuş ama uzamaya yardımcı değil diyolar bilemedim. :( ayrıca çok sık şampuan değiştiriyom ben ama onun pek bi etkisi olduğunu sanmıyorum.

hanifee badem yagi en etkili yontem. hem yumusatiyor da valla korkudan sacimi boyatamadim daha :(
biraktim uzuyor masallah:p

kamki o zaman sinameki+badem yağı+bemiks ampul en etkili yöntem. bunu uygulayacağım. :p

Lethe evet dogum kontrol hapi tuylenme yaptigindan sampuana karistirip kullaninca uzatiyormus ama denemedim. annem bunu sen mi kullaniyorsun der korkusuyla ama yapicam:D

ayrica Lethe senin dediginin su ile degil de sut ile olanini duydum o da saci parlatiyor:/

malumat o kadar cok sampuan degistirme argan yagi da sur :p

yumurtaya sıcak su ekleyince yumurta haşlanmaz mı ya? :p ayrıca argan yağı nası bi şey o uzatıyo mu peki? laksjdaklf.

Öyle deme sürekli kimyasal maddeleri karıştırsan sonucu bu olacak. Aynı şey parfüm içinde geçerli kimyacı olarak uyarıyım Allah korusun evlerden uzak cilt kanserine çevirir :(

malumat argan yagi acayip guzel bisey banyodan sonra uclara sur miss gibi kokuyor.
yeminle aktar olasim geldi:D

Öyle deme sürekli kimyasal maddeleri karıştırsan sonucu bu olacak. Aynı şey parfüm içinde geçerli kimyacı olarak uyarıyım Allah korusun evlerden uzak cilt kanserine çevirir :(

aynen ben de böyle düşünüyorum o yüzden antin kuntin şeyler kullanmak istemiyorum. sinamekiyi çok övüyolar ama.

ayrica Lethe senin dediginin su ile degil de sut ile olanini duydum o da saci parlatiyor:/

malumat o kadar cok sampuan degistirme argan yagi da sur :p

Ben su ile okudum. Doğum kontol hapı iyiymiş de bi görseler yanlış anlaşılır. :D Yengemden istiyim. :D Nette çok karışım var. Yılan yağı da duydum.

Geri